Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature Senior Recruitment Consultant

feature

Ervaringsdeskundige die het hogerop zoekt ? – Senior Recruitment Consultant

Heb jij je strepen verdiend en ben je toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Ambieer jij een begeleidende functie en draag jij graag je kennis en kunde over op een trainee/junior of stort jij je liever volledig op jouw community en key accounts? De keuze is aan jou!

Newpeople is op zoek naar een  Senior Recruitment Consultant die zichzelf wil blijven ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Deze groei staat dan ook centraal in jouw carrière omdat wij ervan overtuigd zijn dat wanneer jij groeit wij als organisatie groeien, WIN-WIN toch? Lees hieronder de vacature. 

Geven is belangrijker dan nemen, daarom geven wij jou het volgende

Wij zijn een ambitieus, enthousiast en vooral erg hecht team dat gedurende de week met veel plezier hard werkt. Daarnaast hebben we de Newpeople Academy opgezet met interne & externe trainingen en houden we intervisies om onze kennis en persoonlijke groei te waarborgen. We delen graag onze successen en genieten op z’n tijd van een drankje op het unieke, inspirerende REMeiland.

                                                                           Het REMeiland

Maar wat doet Newpeople precies?

We helpen vooruitstrevende organisaties, professionals, managers, directors & executives in de aanpassing naar de “new now” in een steeds verder digitaliserende wereld door thought leadership te claimen binnen onze communities (data/crm, e-commerce, digital development, online marketing & multichannel marketing). We ‘connecten’ ons netwerk door aan ambitieuze organisaties de beste en meest inspirerende mensen te verbinden. Dit met een grote focus op realisatie- en behoud van waardevolle lange termijn relaties met inhoud en diepgang.

Hoe doen we dit?

We werken continu aan het verbeteren van onze (digitale) kennis. We zijn een inhoudelijke gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten door hen die in een digital transformatie proces zitten te adviseren over strategie, tooling en de juiste samenstelling van digitale teams. Daarnaast verwerven we nieuwe mogelijkheden door het betrekken, behouden en samenbrengen van ons netwerk via onze sterke digitale communities, diepgaande kennishubs, rondetafelgesprekken, Online Tuesday, Product Owner Hub, Freelance Connecting Friday en andere toonaangevende digitale evenementen.

Wat maakt ons dan zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een persoonlijk trainingsbudget. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van Grow, Respect en Be Humble, & Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met  inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Wat vertel ik als ik een salespitch moet houden

Als Senior Recruitment Consultant volg je de trends en ontwikkelingen binnen het digitale landschap nauwkeurig: aan mij de taak om mijn community verder uit te bouwen en kansen in de markt te spotten en te verzilveren. Dit doe je door als sparringpartner bij onze opdrachtgevers te fungeren en hen op gedegen wijze te adviseren bij hun digitale strategie en de invulling van hun vacature(s).

Als je deze vacature vervuld ben je concreet verantwoordelijk voor:

  • Het op een kwalitatieve manier uitbouwen en proactief onderhouden van een sterke community van kandidaten en opdrachtgevers
  • Het acquireren en kwalificeren van opdrachten uit bestaande en mogelijk ook nieuwe opdrachtgevers
  • Het begeleiden van het gehele recruitmentproces aan zowel de kandidaat- als opdrachtgeverszijde (360 graden recruitment)
  • Het organiseren en faciliteren van inhoudelijke events, kennishubs en rondetafelsessies

Wij geloven erin dat je kunnen groeien in competenties, maar het is voor deze vacature wel zo handig als je voldoet aan de volgende punten:

  • WO/HBO+ opgeleid, minimaal 2-5  jaar werkervaring, bij voorkeur (dit hoeft dus niet) in recruitment en jezelf door de jaren heen ontwikkeld tot een gedegen en gewaardeerde adviseur van directies en topkandidaten.
  • Een go-getter bij wie kwaliteit van dienstverlening en resultaatgericht werken hand in hand gaan.
  • Je bent ondernemend, collegiaal, integer en beschikt over een flinke dosis relativeringsvermogen.
  • Je hebt de ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve relaties met opdrachtgevers en topkandidaten. Verder ben je representatief, communicatief en oprecht, hebt een hoge gun-factor, gelooft in de kracht en het belang van ‘people’ en wordt een belangrijk visitekaartje van ons bureau
  • Natuurlijke drive om te ontwikkelen en persoonlijke doelen te bereiken en je bent een kei in woordgrappen en spreekwoordelijke gezegdes, of te wel creatief!

Good to know!

Het is goed om te weten is dat we een contract voor onbepaalde tijd aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: hebben we een prachtige en vooral duidelijke bonusregeling! Ook mooi is dat wij een ‘groen’ pensioenfonds hebben dat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Enthousiast?

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact! Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk.

Let's talk! Contact Werner SpronkCel Lead Digital Development & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.