Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature Senior Recruitment Consultant

feature

Heb jij je strepen verdiend en ben je toe aan een volgende stap met meer verantwoordelijkheid? Ambieer jij een begeleidende functie en draag jij graag je kennis en kunde over op een trainee/junior of stort jij je liever volledig op jouw community en key accounts? De keuze is aan jou!

Over Newpeople

Als Recruitment, Interim en Executive Search bureau zorgen we dagelijks voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever in de digitale wereld. Dit doen we binnen de communities data/CRM, e-commerce, digital development en online & multichannel marketing. We ‘connecten’ ons netwerk door aan ambitieuze organisaties de beste en meest inspirerende mensen te verbinden. Dit met een grote focus op realisatie- en behoud van waardevolle lange termijn relaties met inhoud en diepgang.

Hoe doen we dit?

We werken continu aan het verbeteren van onze (digitale) kennis. We zijn een inhoudelijke gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten door hen die in een digital transformatie proces zitten te adviseren over strategie, tooling en de juiste samenstelling van digitale teams. Daarnaast verwerven we nieuwe mogelijkheden door het betrekken, behouden en samenbrengen van ons netwerk via onze sterke digitale communities, diepgaande kennishubs, rondetafelgesprekken, Online Tuesday, Product Owner Hub, Freelance Connecting Friday en andere toonaangevende digitale events.

Wat maakt ons dan zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een persoonlijk trainingsbudget. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van onze kernwaarden Respect en Be Humble, Grow & Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met  inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Over de vacature Senior Recruitment Consultant

Als Senior Recruitment Consultant volg je de trends en ontwikkelingen binnen het digitale landschap nauwkeurig: aan jou de taak om jouw community verder uit te bouwen en kansen in de markt te spotten en te verzilveren. Dit doe je door als sparringpartner bij onze opdrachtgevers te fungeren en hen op gedegen wijze te adviseren over hun digitale strategie en de invulling van hun vacature(s).

Als Senior Recruitment Consultant ben je concreet verantwoordelijk voor:

  • Het op een kwalitatieve manier uitbouwen en proactief onderhouden van een sterke community van kandidaten en opdrachtgevers
  • Het acquireren en kwalificeren van opdrachten uit bestaande en mogelijk ook nieuwe opdrachtgevers
  • Het begeleiden van het gehele recruitmentproces aan zowel de kandidaat- als opdrachtgeverszijde (360 graden recruitment)
  • Het organiseren en faciliteren van inhoudelijke events, kennishubs en rondetafelsessies

Je voldoet aan het volgende profiel:

  • WO/HBO+ opgeleid, minimaal 2-5  jaar werkervaring, bij voorkeur in recruitment en jezelf door de jaren heen ontwikkeld tot een gedegen en gewaardeerde adviseur van directies en topkandidaten
  • Een go-getter bij wie kwaliteit van dienstverlening en resultaatgericht werken hand in hand gaan
  • Je bent ondernemend, collegiaal, integer en beschikt over een flinke dosis relativeringsvermogen
  • Initiatiefnemer & zelfmanager, leergierig & nieuwsgierig
  • Je bent representatief, communicatief en oprecht, hebt een hoge gun-factor, gelooft in de kracht en het belang van ‘people’ en wordt een belangrijk visitekaartje van ons bureau

Good to know!

Het is goed om te weten is dat we een contract voor onbepaalde tijd aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: we hebben een aantrekkelijke en vooral duidelijke bonusregeling! Ook mooi is dat wij een ‘groen’ pensioenfonds hebben dat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Enthousiast?

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact! Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk.

Let's talk! Contact Werner SpronkCel Lead Digital Development & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.