Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature Recruiter Data @ Newpeople

feature

Wij geloven in ontwikkeling! Heb jij de ambitie om bij Newpeople als Recruiter te starten en op termijn jezelf te ontwikkelen tot Consultant? Ben jij eager en een initiatiefnemer met grote ambities? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou.

Newpeople is op zoek naar een Recruiter Data die zich wil ontwikkelen. Deze groei staat centraal in jouw carrière omdat wij ervan overtuigd zijn dat wanneer jij groeit, wij als organisatie groeien.

We zijn een ambitieus, enthousiast en hecht team dat gedurende de week met veel plezier hard werkt. We hebben de Newpeople Academy opgezet met interne & externe trainingen en houden intervisies om onze kennis en persoonlijke groei verder te ontwikkelen. We delen graag onze successen en genieten elke vrijdag van een drankje op het unieke, inspirerende REMeiland.

Wat doet Newpeople precies?

We helpen vooruitstrevende organisaties in de aanpassing naar de “new now” in de steeds verder digitaliserende wereld. We ‘connecten’ ons netwerk door ambitieuze organisaties met de beste en meest inspirerende mensen te verbinden en we zijn zijn thought leader binnen verschillende digitale domeinen. Dit met een grote focus op realisatie en behoud van waardevolle lange termijn relaties met inhoud en diepgang.

Hoe doen we dit?

We zijn een inhoudelijke gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten. We werken continu aan het verbeteren van onze (digitale) kennis en we adviseren onze klanten en kandidaten over strategie, tooling en de juiste samenstelling van digitale teams. Daarnaast verwerven we nieuwe mogelijkheden door het betrekken, behouden en samenbrengen van ons netwerk. Dit doen wij via onze digitale communities, kennishubs, rondetafelgesprekken en andere toonaangevende evenementen zoals: Online Tuesday, Product Owner Hub en Freelance Connecting Friday.

Omdat wij graag iets terugdoen, werken wij samen met JINC, waar we niet alleen onszelf kunnen ontwikkelen, maar ook kinderen de kans geven om nieuwe dingen te leren.

Wat betekent dit voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. We investeren in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een persoonlijk trainingsbudget. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van respect & be humble, grow en deliver wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met  inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Wat houdt de vacature Recruiter Data in?

 • Je doet marktonderzoek om de data markt waarin jij je gaat specialiseren te leren kennen
 • Het optimaliseren van de database (je focus tijdens de eerste periode)
 • Je eerste stappen in kandidaatcontact

Wat kun je van ons verwachten:

 • In het eerste half jaar krijg je alle basistrainingen (zowel intern als extern) die belangrijk zijn om Consultant te worden
 • Diverse intervisies met collega’s om je leerproces te ondersteunen en te versnellen
 • Op dagelijkse basis begeleiding door een senior collega
 • Daarnaast kun je je door de intensieve begeleiding in korte tijd ook op persoonlijk vlak enorm ontwikkelen

Wat verwachten we van jou?

 • WO/HBO+ opgeleid, starter met aanvullende commerciële ervaring
 • Je bent tussen de 3 en 5 dagen per week beschikbaar
 • Je bent ondernemend, collegiaal en integer
 • Verantwoordelijk, leergierig & nieuwsgierig
 • Je hebt de ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve relaties met opdrachtgevers en topkandidaten
 • Je bent representatief, communicatief en oprecht, hebt een hoge gun-factor, gelooft in de kracht en het belang van ‘people’ en wordt een belangrijk visitekaartje van ons bureau
 • Natuurlijke drive om te ontwikkelen en persoonlijke doelen te bereiken

Heb je helemaal tot hier gelezen? Dan vertellen we je graag nog deze laatste pluspunten.

Het is goed om te weten is dat we een mooi basissalaris hebben met bonusregeling en inclusief een ‘groen’ pensioenfonds. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Enthousiast?
Mooi! Dan komen we graag met jou in contact. Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk.

Let's talk! Contact Werner SpronkCel Lead Digital Development & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.