Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature HRM & Contract Manager @ Newpeople

feature

Ben jij onze nieuwe HRM & Contract Manager? Vind je het leuk om in deze tweeledige functie verantwoordelijk te zijn voor zowel ons eigen HR management als onze externe contracten met interimmers en opdrachtgevers? Ben jij een spin in ‘t web en toe aan de tweede of derde uitdaging binnen jouw carrière?

Over Newpeople

Newpeople is hét digitale recruitment- en executive search bureau van Nederland.

Met een eigentijdse aanpak is Newpeople in de afgelopen jaren gegroeid naar circa 30 fte. We zijn meerdere malen winnaar van de FD Gazellen Awards en we mogen ons met trots marktleider noemen als het gaat om het werven van (online) marketing, e-commerce, digital development, omnichannel en CRM & data professionals, managers en directors, zowel voor als vast als op interim.

Onze ambities en de mogelijkheden tot verdere (internationale) groei in de digitale wereld blijven groot. Groei kun je echter niet alleen, dat doe je met een heldere strategie en een succesvol team. Door goed te luisteren naar onze huidige en nieuwe opdrachtgevers en samen met hen nieuwe proposities te ontwikkelen.

Wat maakt ons dan zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een Newpeople Academy programma. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van Grow, Respect en Be Humble, & Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Functie-informatie vacature HRM & Contract Manager

Je hebt een centrale rol binnen Newpeople en kunt mede het verschil gaan maken doordat je:

  • Zowel verantwoordelijk bent voor het HR management van Newpeople (+ 30 FTE) als voor het contractmanagement van onze lopende interimmers
  • Je meewerkt aan het professionaliseren van ons HR management en contractmanagement
  • Zelfstandig werkt, maar bent nauw betrokken bij de consultant van het interim team (6 FTE)
  • Continue jezelf de vraag stelt hoe we de employer branding van Newpeople kunnen optimaliseren

Voorwaarden die we stellen aan de vacature HRM & Contract Manager

Je voldoet voor de vacature van HRM & Contract Manager aan de volgende voorwaarden:

  • WO/HBO opgeleid, minimaal 2-5 jaar werkervaring binnen HRM of contract management
  • Je bent een organisatietalent, vindt het leuk om je eigen winkeltje te runnen en rust niet voordat je weet hoe de vork in de steel zit
  • Je bent een go-getter, mega gestructureerd en je hebt de ambitie om de beste te willen zijn in je vak, werkt nauwkeurig en kan goed overzicht en structuur houden
  • Een hoge mate van leergierigheid is vereist, aangezien we in een open transparantie feedbackcultuur hebben

Aanbod

Het is goed om te weten is dat we een contract voor onbepaalde tijd aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: we hebben een ‘groen’ pensioenfonds dat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Let's talk! Contact Saskia WagenmakersManaging Director

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.