Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Stage Marketing & Communicatie

feature

Ben jij een social media lover en vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan onze (online) marketing, content, events, PR en branding? Ben je daarnaast proactief, een go-getter en niet op je mondje gevallen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als afstudeer- of meeloopstagiair(e) kom je per september 2019 ons marketing team versterken en doe je daarnaast werkervaring op in de richting van o.a. content marketing, online marketing, event management, PR, community management en social media!

Wie zijn wij

Newpeople is een recruitment-, interim management en executive search bureau gevestigd in de Amsterdamse Houthavens. We mogen ons met trots marktleider noemen als het gaat om het werven van online marketing, e-commerce, multichannel, international en CRM & data professionals, managers, directors en executives, vast en interim.

Wat maakt ons zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van Grow, Respect & Be Humble en Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam.  

We zijn een gezellig team van 30 collega’s en starten de week gezamenlijk op maandag met een stand-up, vieren het weekend op vrijdag vanaf 16:30 uur met een borrel waarbij we successen delen, hebben gezamenlijke (gezonde) lunch (gratis voor jou als stagiair) en hebben een “work hard, play hard” mentaliteit!

Jouw unieke stage

Wat maakt jouw stage uniek? Om meerdere redenen: je levert een bijdrage aan onze branding en naamsbekendheid en komt in een leuk en vrolijk marketing team terecht van wie je veel kan leren. Als stagiair ben je als “spin in het web” overal bij betrokken en kom je in een hechte groep terecht.

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor:

  • Het dagelijks ondersteunen bij marketing activiteiten: je levert een bijdrage aan onze branding en naamsbekendheid door middel van het meewerken aan onze (online) marketing, content, events en het posten van dagelijkse content op onze social media!
  • Het fungeren als ‘vliegende keep’ op kantoor; jij ziet waar hulp nodig is en springt dan direct bij!
  • Het uitvoeren van (markt)onderzoek, mocht je je afstudeerscriptie bij ons willen schrijven.

Wie ben jij?

Wij zijn niet zomaar op zoek naar een stagiair(e): wij zijn op zoek naar de beste Stagiair(e) Social & Content Marketing! Iemand die proactiviteit, lef en humor uitdraagt, zowel in het dagelijks leven als online.

Je voldoet aan het volgende profiel:

  • HBO-student in commerciële richting (bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, marketing, event management of media)
  • Thuis in en zeer actief op social media en daarnaast proactief, dienstverlenend en organisatorisch sterk
  • Sterk in Nederlandse en Engelse taal

Wat kan je verwachten?

Newpeople biedt jou een leerzame en veelzijdige stage binnen een dynamische en informele setting. Als Stagiair(e) Social & Content Marketing maak je deel uit van een jong en gedreven team en krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Heb je interesse om als stagiair(e) bij ons aan de slag te gaan? Stuur je CV en motivatie t.a.v. Lorraine Koevoets naar lorraine.koevoets@newpeople.nl. Kijk ondertussen voor op onze life@newpeople pagina om te zien waar jij terecht zult komen!

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsLead Brand, Marketing & Communities

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.