Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Researcher – Bijbaan Newpeople

feature

Ben jij proactief en op zoek naar een bijbaan waar je veel kan leren over recruitment en HR? Ben je daarnaast een go-getter en niet op je mondje gevallen? Dan is Newpeople op zoek naar jou!

Als Researcher kom je per direct voor 8 tot X aantal uur per week (naar wens) onze teams versterken en doe je daarnaast werkervaring op in de richting van recruitment en HR.

Wie we zijn

Newpeople is een recruitment-, interim management en executive search bureau gevestigd in de Amsterdamse Houthavens. We mogen ons met trots marktleider noemen als het gaat om het werven van online marketing, e-commerce, multichannel, international en CRM & data professionals, managers, directors en executives, vast en interim.

Wat maakt ons zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam (google maar eens!).

We zijn een gezellig team van 32 collega’s en starten de week gezamenlijk op maandag met een stand-up, vieren het weekend op vrijdag vanaf 16:30 uur met een borrel waarbij we successen delen, hebben gezamenlijke (gezonde) lunch, gaan twee keer per jaar met elkaar op vakantie en hebben een “work hard, play hard” mentaliteit!

Jouw unieke bijbaan

Wat maakt jouw bijbaan uniek? Om meerdere redenen: je levert een bijdrage aan het recruitmentproces en komt in een leuk en gezellig team terecht van wie je veel kan leren.

Samenvattend ben je verantwoordelijk voor:

  • Het zoeken en vinden van de juiste kandidaten bij onze vacatures. 
  • Het dagelijks ondersteunen bij recruitment activiteiten: je ondersteunt je team op alle vlakken in het recruitmentproces. 

Wie ben jij?

Je voldoet aan het volgende profiel:

  • HBO-student in HRM, Bedrijfskunde of een andere commerciële richting 
  • Proactief, dienstverlenend en organisatorisch sterk
  • Sterk in Nederlandse en Engelse taal

Wat kan je verwachten?

Newpeople biedt jou een leerzame en veelzijdige bijbaan binnen een dynamische en informele setting. Je maakt deel uit van een jong en gedreven team en je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Wie weet houd je er na je bijbaan wel een leuke baan aan over!

(Kijk hier voor meer informatie, verhalen en foto’s van ons team, wie wij zijn en wat wij doen!)

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsTeam Lead Brand & Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.