Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Vacature Lead Recruitment Consultant

feature

Leider van community leaders – Lead Recruitment Consultant

Heb jij een scherp oog voor ondernemerschap, zit leiderschap in jouw bloed en richt jij je het liefst op strategische partnerships met jouw key klanten? Zorg jij er daarnaast voor dat jouw team optimaal functioneert, iedereen z’n volle potentie benut en dat niemand achterblijft.

Newpeople is op zoek naar een Lead Recruitment Consultant die zichzelf wil ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk niveau. Deze persoonlijke groei staat dan ook centraal in jouw loopbaan omdat wij ervan overtuigd zijn dat wanneer jij groeit, wij als organisatie groeien, WIN-WIN toch?

Geven is belangrijker dan nemen, daarom geven wij jou het volgende

Wij zijn een ambitieus, enthousiast en vooral erg hecht team dat gedurende de week met veel plezier hard werkt. Daarnaast hebben we de Newpeople Academy opgezet met interne & externe trainingen en houden we intervisies om onze kennis en persoonlijke groei te waarborgen. We delen graag onze successen en genieten op z’n tijd van een drankje op het unieke, inspirerende REMeiland.

  

Het REMeiland

Maar wat doet Newpeople precies?

We helpen vooruitstrevende organisaties, professionals, managers, directors & executives in de aanpassing naar de “new now” in een steeds verder digitaliserende wereld door thought leadership te claimen binnen onze communities (data/crm, e-commerce, digital development, online marketing & multichannel marketing). We ‘connecten’ ons netwerk door aan ambitieuze organisaties de beste en meest inspirerende mensen te verbinden. Dit met een grote focus op realisatie- en behoud van waardevolle lange termijn relaties met inhoud en diepgang.

Hoe doen we dit?

We werken continu aan het verbeteren van onze (digitale) kennis. We zijn een inhoudelijke gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten door hen die in een digital transformatie proces zitten te adviseren over strategie, tooling en de juiste samenstelling van digitale teams. Daarnaast verwerven we nieuwe mogelijkheden door het betrekken, behouden en samenbrengen van ons netwerk via onze sterke digitale communities, diepgaande kennishubs, rondetafelgesprekken, Online Tuesday, Product Owner Hub, Freelance Connecting Friday en andere toonaangevende digitale evenementen.

Omdat wij graag iets terugdoen, werken wij samen met JINC, waar we niet alleen onszelf kunnen ontwikkelen maar ook kinderen de kans geven om nieuwe dingen te leren.

Wat maakt ons dan zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een persoonlijk trainingsbudget. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van Grow, Respect an Be Humble & Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met  inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

Wat vertel jij als je jouw functie moet pitchen:

Als Lead Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor de verdere groei van jouw team. Dit zowel op persoonlijk als op commercieel vlak. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor al onze grote opdrachtgevers waar je de key accountmanagement taken op je neemt.

Als Lead Recruitment Consultant:

  • Heb je een eigen omzet verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen community (bijvoorbeeld online marketing) en realisatie van groei
  • Lever je een bureaubrede bijdrage en bent (commercieel en inhoudelijk) eindverantwoordelijk voor recruitment, interim management en/of detachering
  • Lever je een actieve bijdrage aan de strategie van het volledige bureau en jouw team in het bijzonder, maakt en realiseert jouw business planning

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact!

  • Je bent van nature resultaatgericht, creatief en charismatisch;
  • Je hebt een onuitputtelijke commerciële drive;
  • De ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve relaties met opdrachtgevers & kandidaten;
  • Op zijn minst 5 jaar recruitment ervaring;
  • Je weet teams te bouwen en tot grote hoogte te brengen;
  • Je bent gericht op samenwerken en gaat door het vuur voor jouw team (niet letterlijk natuurlijk)
  • Een combinatie van een professionele houding met een oprechte nieuwsgierigheid naar organisaties en haar medewerkers.

Goed om te weten!

Het is goed om te weten is dat we een contract voor onbepaalde tijd aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: hebben we een prachtige en vooral duidelijke bonusregeling! Ook mooi is dat wij een ‘groen’ pensioenfonds hebben dat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Enthousiast?

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact! Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk.

Let's talk! Contact Werner SpronkCel Lead Digital Development & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.