Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Consultant Interim Solutions Data @Newpeople

feature

Work hard, play hard! Toffe, ambitieuze collega’s, hard werken en veel lachen. Klinkt goed toch? Is recruitment jouw ding maar wil je het net even anders doen? Dan is de vacature van Consultant Interim Solutions Data bij Newpeople iets voor jou!

Over ons

Als Recruitment, Interim en Executive Search bureau zorgen we dagelijks voor de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever in de digitale wereld. Dit doen we binnen de communities data/CRM, e-commerce, digital development en online & multichannel marketing. We ‘connecten’ ons netwerk door aan ambitieuze organisaties de beste en meest inspirerende mensen te verbinden. Dit met een grote focus op realisatie- en behoud van waardevolle lange termijn relaties met inhoud en diepgang.

Hoe doen we dit?

We werken continu aan het verbeteren van onze (digitale) kennis. We zijn een inhoudelijke gesprekspartner voor opdrachtgevers en kandidaten door hen die in een digital transformatie proces zitten te adviseren over strategie, tooling en de juiste samenstelling van digitale teams. Daarnaast verwerven we nieuwe mogelijkheden door het betrekken, behouden en samenbrengen van ons netwerk via onze sterke digitale communities, diepgaande kennishubs, rondetafelgesprekken, Online TuesdayProduct Owner HubFreelance Connecting Friday en andere toonaangevende digitale events.

Wat maakt ons dan zo anders en wat betekent dat voor jou?

Als ‘open book company’ staat 100 % transparantie bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast investeren we veel in training, begeleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei door intervisies en een persoonlijk trainingsbudget. Onze cultuur is informeel, direct, ambitieus en gepassioneerd en staat in het teken van onze kernwaarden Respect en Be Humble, Grow & Deliver Wow. De Newpeoples presteren als team en met humor streven zij constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening met  inhoud en diepgang.

Als kers op de taart werk je op een zeer mooie werkplek op bijzondere hoogte: het spraakmakende REMeiland in de Houthaven van Amsterdam!

De functie Consultant Interim Solutions Data

Als Consultant Interim Solutions Data ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de interim data /CRM community. Je legt contacten met interimmers op het datagebied, treedt op als sparringpartner voor potentiële opdrachtgevers en adviseert hen bij hun digitale strategie, de inrichting van hun organisatie en de invulling van hun vacature(s). De interim markt is een snelle, competitieve markt, net als jij.

Als Consultant Interim Solutions Data ben je binnen deze vacature concreet verantwoordelijk voor:

  • Het op een kwalitatieve manier uitbouwen en proactief onderhouden van een sterke community van kandidaten en opdrachtgevers binnen het data domein
  • Het acquireren en kwalificeren van opdrachten uit bestaande en mogelijk ook nieuwe opdrachtgevers
  • Het begeleiden van het gehele recruitmentproces aan zowel de kandidaat- als opdrachtgeverszijde

Wie ben jij?

Als Consultant Interim Solutions Data bij Newpeople ben je van nature resultaatgericht, creatief en charismatisch. Je streeft altijd naar het behalen van je doelen, maar je kunt ook goed relativeren.

Daarnaast heb je:

  • De ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve relaties met opdrachtgevers & kandidaten
  • Een waar netwerktalent, jij maakt graag connecties en bent een goede adviseur binnen jouw kennisgebieden
  • Een combinatie van een zakelijke (commerciële) drive met een oprechte nieuwsgierigheid naar organisaties en haar medewerkers
  • Inhoudelijke kennis van het data domein

Good to know!

Het is goed om te weten is dat we een contract voor onbepaalde tijd aangaan, een mooi basissalaris hebben en niet onbelangrijk: we hebben een aantrekkelijke en vooral duidelijke bonusregeling! Ook mooi is dat wij een ‘groen’ pensioenfonds hebben dat bijvoorbeeld niet investeert in wapens. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn verder uiteraard volledig in overeenstemming met het niveau van de functie.

Enthousiast?

Mooi! Dan komen we graag met jou in contact! Jouw reactie behandelen we uiteraard strikt vertrouwelijk.