Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Newpeople krijgt keurmerk voor talentontwikkeling

feature

Newpeople krijgt keurmerk voor talentontwikkeling

Begin 2018 namen wij deel aan het Nationaal Onderzoek Talentontwikkeling van Satisaction en afgelopen week hebben wij het keurmerk voor 2019 in ontvangst mogen nemen!

Newpeople en talentontwikkeling

Waarom wij dit keurmerk hebben gekregen? Door trainingen, intervisies, intensieve begeleiding, persoonlijk opleidingsbudget en competentiemanagement staat groei altijd bovenaan de agenda. Een van onze kernwaarden is dan ook ‘Grow’. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij voor het tweede jaar op rij het Keurmerk voor Talentontwikkeling hebben gekregen. Yes! Op naar volgend jaar.

Keurmerk voor Talentontwikkeling

Onderzoeksbureau Satisaction heeft meer dan 20 jaar ervaring in het doen van onderzoek op het gebied van talentontwikkeling. Dr. Mirjam Baars, MBA van onderzoeksbureau SatisAction, deed bij honderden organisaties onderzoek naar talentontwikkeling en publiceerde meerdere boeken op dit terrein. Mirjam is de grondlegger van het National Onderzoek Talentontwikkeling en doet dan ook toonaangevend onderzoek op dit terrein. Dit keurmerk laat werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling. Het keurmerk dient ook als leidraad voor potentiële werknemers, zodat zij kunnen zien in welke eventuele organisatie zij het snelst zullen groeien. Naast Newpeople namen onder andere Experius, Traffic4U en Oberon ook deel aan het onderzoek.  

Let's talk! Contact Werner Spronk

Director Recruitment Digital Development
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.