Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Join our new Newpeople!

feature

In 2006 zijn we als eerste bureau in Nederland begonnen met recruitment en interim oplossingen in het digitale domein. We hebben de afgelopen 14 jaar bijgedragen aan de digitale transformatie en digitale groei van veel organisaties. Corporates en scale ups, pure players en transformers. We waren anders dan anders, ‘a new kid on the block’. We hebben onze opdrachtgevers en kandidaten door de jaren heen zien veranderen en hierin zijn wij ook meegegroeid. 

Vier jaar geleden was de logische stap om ook executive search diensten aan te bieden, we zagen immers een sterk toenemende vraag naar digitale profielen vanuit management teams, directies, Raden van Bestuur en toezichthouders en daarnaast groeiden onze kandidaten en opdrachtgevers ook met ons mee. Vanuit thought leadership, onder andere vanuit onze kennisevents zoals The Digital Transformers Awards, de jaarlijkse Newpeople Study Tour en het maandelijkse Online Tuesday.

Een stap die we nu verder doorzetten: bijdragen aan de vooruitgang van ondernemingen in het digitale domein. Vanaf 1 januari 2021 richten we ons uitsluitend op executive search en interim oplossingen: “Leaders in Humanizing Digital Transformation & Growth’. 

Newpeople is dus in transformatie en op weg naar “het internationale executive search en interim solutions bureau in de digitale wereld!”. Nog steeds anders dan de anderen, met een eigen visie op digitaal leiderschap en altijd vanuit thought leadership. Dit kan niet zonder de juiste collega’s. Mocht je je aangesproken voelen en wil je meer weten dan nodigen we je graag uit voor een (vertrouwelijke) koffie.

Achtergrond
Newpeople is gevestigd op het REMeiland in de Amsterdamse Houthavens. Als broadcast platform zorgde het REMeiland er in 1964 voor dat miljoenen kijkers genoten van de eerste commerciële radio- en televisieprogramma’s. Een rebelse piratenzender die met TV Noordzee een groot publiek wist te bereiken en voor flink wat opschudding zorgde. Bij uitstek een passende locatie voor ons! We zijn de oprichter van vele spraakmakende events, zoals de  Newpeople Executive Study Tour reis die iedere zomer plaatsvindt, de jaarlijkse uitreiking van de Digital Transformers Awards, het maandelijkse Online Tuesday platform en de verschillende roundtables met vooraanstaande deelnemers en gasten. Mensen hebben ons bureau groot gemaakt, een ieder krijgt alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in een open omgeving met humor. Het feit dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst in een groeimarkt zitten, maakt het werken bij ons interessant en boeiend.

Let's talk! Contact Ben Holewijn

Founder & CEO
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.