Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Groeien met agile marketing? Kom naar Online Tuesday #89

feature

“Agile is not a way of working, it’s a way of life.” Een veelgehoorde quote onder de believers in agile marketing. Hoewel Online Tuesday als uitgangspunt heeft dat online marketing juist onze way of life is, zetten we op 14 mei eens heel bewust onze agile-bril op. Wat kunnen marketeers die nog niet zo werken ermee? En voor hen die er al wel mee werken: hoe kan het nóg beter?

Online Tuesday #89 gaat over wat er gebeurt als je de agile manier van werken in marketing-organisaties implementeert. Hoe is het om als marketeer te werken volgens op de agile-principes? Dat is de belangrijkste vraag tijdens deze avond. Daarnaast gaat het over de agile manier van communiceren met termen als burndowns, epics, sprints, scrums, squads, standups en tribes.

“Agile Marketing: hoe staat het met de inzet van burndowns, epics, sprints, scrums, squads en standups?”

 

Op 14 mei delen drie sprekers hun ervaring hoe het is om met agile-principes te werken in hun eigen marketing-organisatie en wat ze ervan hebben geleerd. We zijn met interessante namen bezig, maar kunnen ze helaas nog niet definitief bekendmaken. Hou deze blog in de gaten, want we voegen de sprekers toe zodra ze vastgelegd zijn.

Online Tuesday vindt plaats bij IBM Amsterdam aan de Johan Huizingalaan 765 (naast het B. Amsterdam gebouw). Vergeet je ID niet want medewerkers van IBM controleren alle registraties. Zonder identiteitsbewijs kun je helaas niet naar binnen. Wees op tijd, want we beginnen stipt om 19.30 uur.

Schrijf je snel in voor dit agile-event

 

De inschrijving is vanaf nu geopend. Er zijn 250 plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang. Verzeker je nu alvast van een kaartje voor jezelf en neem eens een klant of collega meer voor wie het topic interessant kan zijn. Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Als je bent aangemeld op Meetup.com, registreer je dan ook nog op Eventbrite. Het Eventbrite-ticket geldt namelijk als toegangsbewijs voor de avond. Be agile, be there! 

 

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&ANewpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions. De locatie-sponsor is IBM.

 

Door: Marketingfacts.nl /

Let's talk! Contact Lorraine Koevoets

Director Brand & Marketing
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.