Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Finalisten Digital Transformers Award ’17 bekend

feature

De zes finalisten van de Digital Transformers Awards ‘17 zijn bekend. Op donderdag 5 oktober 2017 strijden deze kandidaten in The Loft van de A’DAM Toren om de Digital Transformers Award 2017

De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten. De organisatie ondersteunt de digitale ontwikkeling van bedrijven door op onderscheidende wijze inspiratie, inzicht en ontwikkelmogelijkheden te bieden. In 2016 nam Anouk Beeren namens Deli XL de award in ontvangst. In 2015 ging Robert van Geffen van Philips met de prijs aan de haal. Hun opvolger wordt volgende week gekozen uit de shortlist van zes finalisten:

Oud-winnaars in de jury
De award-avond wordt dit jaar gepresenteerd door Jim Stolze, pionier op het gebied van digitale transformatie en drijvende kracht achter de Europese TEDx-conferenties. Samen met voormalige winnaars Robert van Geffen (Philips) en Anouk Beeren (Deli XL) vormt Jim Stolze de jury.

Programma
Vanaf 19.30 uur worden 150 gasten verwelkomd in The Loft in de A’DAM Toren. Na inspirerende talks van onder andere Christian Van Thillo (CEO De Persgroep) en Herna Verhagen (CEO PostNL) wordt de winnaar van DTA 2017 bekend gemaakt en de Award overhandigd. De avond wordt feestelijk afgesloten met een borrel tot 23.30 uur.

Klik hier voor de website.