Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Next Event

Online Tuesday & IAB Nieuwjaarsborrel9 January 2018 Amsterdam

Wat een jaar! 2017 loopt alweer ten einde. Een enerverend (digital) jaar waarin...

Wat een jaar! 2017 loopt alweer ten einde. Een enerverend (digital) jaar waarin...

Read more

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup...

Read more

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties met grote consumentendatabases. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens. Met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit. Kortom: hét event van het jaar voor professionals in multi-channel marketing, sales en service. Haal maximaal rendement uit data en klantcontact. Voor wie? Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de beleving van de klant. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie! Via e-mail software, CRM-systemen, intelligente CMS-tooling, campaign management software en social tracking & monitoring oplossingen. Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, fmcg retail, goede doelen, media, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen- en buitenland. Een event voor decisionmakers en het hoger- en midden-management. Klik hier voor het volledige programma en tickets.

Read more

Op 30 november 2017 wordt de zesde editie gehouden van dit jaarlijkse Emerce event voor de online financiële sector. De editie in 2016 verwelkomde 300 bezoekers. Welke invloed hebben de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector? Hoe zet je nieuwe kansen naar je hand? Wat doen grote internationale spelers en hoe succesvol zijn start-ups die in het gat in de markt springen? Op het één dag durende congres komen online trends & ontwikkelingen uit Nederland en het buitenland aan bod. Voor wie? eFinancials is hét event van het jaar voor hoger- en middenmanagement van banken, verzekeraars, hypotheekverstrekkers, pensioenfondsen en overige financiële instellingen. Het delen van kennis en ervaring staat centraal. Daarnaast is eFinancials ook hét jaarlijkse netwerkevent voor professionals in online bij banken, verzekeraars en financiële dienstverleners. Klik hier voor het volledige programma en tickets.

Read more

De laatste editie van 2017 staat in het teken van startups. Een wereld van snelle successen, maar ook van vallen en opstaan. De een noemt het de toekomst van onze economie, de ander vindt het één grote bubbel...

Read more

Op 16 november 2017 vindt voor de zevende achtereenvolgende keer de jaarlijkse Emerce update plaats rond performance based online advertsing. Het event van Emerce rond de beste inzet van advertising om de beste conversie te bereiken. Over adverteren wat direct leidt tot meer sales, aanvragen, downloads of leads. Toonaangevende mediamanagers, -strategen, -planners, -buyers en online advertising verantwoordelijken geven een kijkje in de keuken en delen hun ervaringen en successen. Voor wie? Naar Emerce Performance komen beslissers uit diverse branches die meer uit het online kanaal willen halen, werkzaam bij Nederlandse merken en mediabureaus die werken voor de grootste brands in Nederland. Waaronder: Mediastrategen, Mediaplanners, Mediamanagers, Online marketeers, E-commerce managers, Publishers, en overige beslissers die willen ingaan op nieuwe ontwikkelingen en tactieken om het rendement van digital advertising te verhogen. Klik hier voor het volledige programma en tickets.

Read more

Interested to collaborate with us? Contact Lorraine Koevoets

Brand & Marketing Specialist