Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Next Event

Freelance Connecting Friday #215 February 2019 Amsterdam

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek...

Are you ready for the voice Revolution? Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expertsessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op dinsdag 5 maart is het onderwerp van de Update: Voice. Emerce Update #2: Voice Tijdens Emerce Update #2: Voice wordt er ingegaan op de kansen en uitdagingen van Voice. Vragen zoals: “Is Voice het nieuwe internet?, verdringt de stem straks alle beeldschermen en hoe wordt de relatie tussen de klant en het bedrijf beïnvloed door de opkomst van Voice”, worden allemaal beantwoord.   Emerce Update #2 brengt jou dus binnen een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Voice. Je zult leren over de verschillende Voice Assistants en hun mogelijkheden, een unieke demo-training kunnen volgen en zal naar huis gaan met concrete handvatten om Voice in te zetten in jouw business model. Door wie en voor wie Tijdens Emerce Update #2: Voice in B. Amsterdam, zullen verschillende sprekers aan het woord komen. Onder andere Rutger Zonneveld (Google), Jeroen de Bakker (Talpa Network) en Peter Kits (Deloitte Legal) zullen op 5 maart het woord doen. Wil jij dus meer weten over de toekomst van Voice en het aanpassen van Voice binnen marketing, tech, design en e-commerce? Dan is dit event perfect voor jou! Inschrijven met korting doe je zo! Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Ga naar deze link, gebruik de code KORTINGMEDIAPARTNERNEWPEOPLE en registreer! Wij zien je graag bij Emerce Update #2: Voice.

Read more

Digital Food for Thought Laat je updaten tijdens Digital Food Conference op dinsdag 26 maart over digitale en technologische innovaties in de food industrie. Wat zijn de laatste industry trends en hoe gaat de food industrie mee in de snelle e-commerce ontwikkelingen? Hoe ziet de toekomst van logistics & fulfillment eruit? Hoe richt jouw organisatie haar warehousing optimaal in? Digital Food 2019 brengt je op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen. Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? En hoe ziet de Food Industry er over 3 tot 5 jaar uit? Experts vertellen en geven je handvatten mee om direct toe te passen in je eigen strategie. Krijg bruikbare insights over de digitalisering van de winkelketen, de verschuiving van het kopen van voedsel tot het kopen van een leefstijl, Subscription Models, de geheimen van een succesvolle multichannel strategie, het optimaal gebruik maken van data, en de (komende) rol van Machine Learning en Voice Technology. Digital Food 2019 is een nieuw event van Emerce in samenwerking met Foodlog. Voor wie is #digitalfood19? Digital Food 2019 is bedoeld voor iedereen met passie voor digital food of food tech, die graag op de hoogte wil zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van digital in de food industrie. Join Digital Food en laat je updaten over digitale en technologische innovaties in de food industry! Schrijf je nu in voor Digital Food Als partner van Emerce mag Newpeople jou een korting aanbieden. Jij kunt dus nu met €100,- korting naar Digital Food. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Op donderdag 16 mei vind in Pakhuis de Zwijger Emerce Fashion plaats. Dit is het jaarlijkse event voor professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Centraal staan vragen als: hoe creëer je de ideale online experience? Hoe verhoog je conversie? En hoe bouw je online een sterk brand? Laat je verbluffen door nieuwe innovaties en tech oplossingen van bekende merken en retailers uit binnen- en buitenland. Voor wie is #EmerceFashion19? Emerce Fashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashion branche. Dit is jouw kans om samen met 300 fashion professionals en e-commerce experts in 1 dag up to date te raken met tech, fashion en e-commerce. Sprekers Tijdens dit event zullen verschillende professionals hun kennis met jou delen. Onder de sprekers bevinden zich Danie Bles (ByDanie), Marieke van Mil (G-Star RAW) en Jens Christian Buhl (Bestseller). Andere sprekers kan je hier vinden. Schrijf je nu met korting in voor Emerce Fashion Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden om naar Emerce Fashion te komen. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’ en dan zien wij jou daar!

Read more

Op dinsdag 21 mei vindt Update 4 – Artificial Intelligence plaats! Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expertsessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op 21 mei is het onderwerp van de Update: Artificial Intelligence. Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit. Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van op AI-gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen. Voor wie is Emerce Update #4? Emerce Update #4 – Artificial Intelligence  is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie. Schrijf je nu in voor Emerce Update #4 – Artificial Intelligence Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting bieden voor Emerce Update #4 – Al. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Op donderdag 23 mei vindt Emerce B2B Digital plaats bij Inn Style Maarssen. Dit is hét belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Tijdens Emerce B2B Digital komen onder andere topics aan de orde als: ROI – De business case komt voor de investering. Hoe maak je deze? Organisatie – Hoe krijg je de interne organisatie mee in de transitie naar digital? E-commerce – Wat zijn de laatste trends in e-commerce voor manufacturers en distributors? Al met al is Emerc B2B Digital een dag vol met succesfactoren, do’s & don’ts, lessons learned en de laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Voor wie is #B2BDigital19? Emerce B2B Digital is een niet te missen congres voor managers op het gebied van online marketing, e-commerce en sales in business-to-business omgevingen, die up-to-date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B marketing, commerce en sales. Naar Emerce B2B Digital komen directeuren en management in sales, marketing en e-business uit segmenten van onder andere: IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale. Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Kuldip Singh (Innogy), Dennis van den Hoek (Akzo Nobel) en Matthias de Bruyne (DDMA). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce B2B Digital 2019 Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden voor Emerce B2B Digital 2019. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Het Emerce Travel evenement op donderdag 6 juni presenteert de nieuwste digital & tech travel cases van innovatieve en succesvolle travel brands, airlines, accommodaties en vergelijkers. Vernieuwers, startups en challengers presenteren hun quick wins, gedurfde keuzes en baanbrekende ideeën. De thema’s zijn divers maar zorgen voor specifieke insights. Ontdek hoe toonaangevende organisaties in de travelbranche en vernieuwers hun digital marketing inrichten met de nieuwste technologieën. Vorig jaar lieten bezoekers zich inspireren door bedrijven als Transavia, Travelbird, Winding Tree, Meetings.com, Otravo, De Jong Intra Vakanties, Signatours, Holidaycars, Eurail, Travix en Kiwi.com en nog veel meer prachtige bedrijven. Voor wie is #EmerceTravel19? Emerce Travel wordt bezocht door ruim 250 professionals van OTA’s , touroperators, affiliates, online vergelijkers, hotelketens, review-sites, online marketing agencies, tech bedrijven, airlines, rentals, media en belangenorganisaties. Onder hen bevinden zich de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de Nederlandse travelbranche en toeleveranciers. Ontmoet vernieuwers, startups en challengers in Travel tijdens Emerce Travel 2019! Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Johan van Mil (Peak Capital), Vanja Mlaco (Transavia) en Wouter Kiel (Travix). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce Travel Als partner van Newpeople kan jij nu met €100,- korting naar Emerce Travel. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Interested to collaborate with us? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.