Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Next Event

Freelance Connecting Friday #215 February 2019 Amsterdam

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek...

On Tuesday the 26th of February, Alice Eefting from Team International at Newpeople is organising the Directors Only International Peer to Peer Discussion. For this event a group of Sales and Marketing Directors from various influential organizations within the Digital Domain will come together and discuss several subjects. The topics To ensure that this discussion is interesting for all attendees, all directors were asked to send in a subject or question they found challenging. This input is analysed and converted into four main subjects. These subjects are as follows: AI & Machine Learning What is its effect on the strategy of your company and how do you use it? The War for Talent and highly skilled millennials How do you connect the right employees to your organization on a long term basis? Digitalization & Use of Platforms How do you connect and digitalize company processes and strategy? Brand & Performance discussion Sales and Lead Generation vs. Brand Awareness Schedule The Directors Only International Peer to Peer Discussion is planned in the morning of the 26th of February, when everybody is fresh and active. We will welcome everyone with a lovely cup of coffee, after which the first part of the discussion will start. After the break the second part of the discussion will take place and eventually we expect to end the morning with some significant and important insights for all attendees.

Read more

Are you ready for the voice Revolution? Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expertsessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op dinsdag 5 maart is het onderwerp van de Update: Voice. Emerce Update #2: Voice Tijdens Emerce Update #2: Voice wordt er ingegaan op de kansen en uitdagingen van Voice. Vragen zoals: “Is Voice het nieuwe internet?, verdringt de stem straks alle beeldschermen en hoe wordt de relatie tussen de klant en het bedrijf beïnvloed door de opkomst van Voice”, worden allemaal beantwoord.   Emerce Update #2 brengt jou dus binnen een dag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Voice. Je zult leren over de verschillende Voice Assistants en hun mogelijkheden, een unieke demo-training kunnen volgen en zal naar huis gaan met concrete handvatten om Voice in te zetten in jouw business model. Door wie en voor wie Tijdens Emerce Update #2: Voice in B. Amsterdam, zullen verschillende sprekers aan het woord komen. Onder andere Rutger Zonneveld (Google), Jeroen de Bakker (Talpa Network) en Peter Kits (Deloitte Legal) zullen op 5 maart het woord doen. Wil jij dus meer weten over de toekomst van Voice en het aanpassen van Voice binnen marketing, tech, design en e-commerce? Dan is dit event perfect voor jou! Inschrijven met korting doe je zo! Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Ga naar deze link, gebruik de code KORTINGMEDIAPARTNERNEWPEOPLE en registreer! Wij zien je graag bij Emerce Update #2: Voice.

Read more

Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expert sessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op dinsdag 12 maart is het onderwerp van de Update: Marketplaces! Emerce Update #3 Marketplaces Tijdens deze editie van Emerce Update krijg jij een overview van de wereld van marketplaces. De trends en ontwikkelingen tot nu toe, de dynamiek van online marketplaces en hoe je marketplaces succesvol kunt gebruiken worden besproken. Jij zult binnen een dag helemaal op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de toekomst van marketplaces. De verschillende marketplaces en hun mogelijkheden komen aan bod. Door middel van praktijkcases inspireren Nederlandse retailers je met ervaringen in het gebruik van marketplaces. Onderwerpen Om jou binnen een dag helemaal up to date te brengen worden er verschillende onderwerpen aangesneden, zoals: nieuwe business- en verdienmodellen in e-commerce en retailing. Ook het verkopen op buitenlandse Marketplaces of klanten en hoe je je marketplaces aan je eigen retailstrategie aanpast worden besproken. Door wie en voor wie? De eerste sprekers zijn al bekend en zijn Jorij Abraham (Ecommerce Foundation) en Emile Valkestijn (Newcraft). Ben jij geïnteresseerd in de werkwijze van marketplaces en wil je weten hoe je marketplaces inzet voor je eigen business? Dan is dit event perfect voor jou. Leer hoe je marketplaces in je voordeel kan gebruiken en ga naar huis met concrete handvatten en tips voor het verkopen van producten via een marketplace. Inschrijven met korting doe je zo! Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting van € 100,- geven voor Emerce Update #3 Marketplaces  . Ga naar deze link, gebruik de code KORTINGMEDIAPARTNERNEWPEOPLE en registreer! Wij zien je graag bij Emerce Update #3: Marketplaces.  

Read more

Op donderdag 14 maart vindt in Bussum Emerce Retail 2019 plaats. Dit evenement geeft jou de gelegenheid om inspiratie op te doen je te laten update over de laatste ontwikkeling in het retail landschap (nationaal en internationaal). Jij gaat leren hoe de toekomst van online retailing eruit ziet, hoe retailers de organisatie optimaal inrichten voor een succesvolle omni-en cross channel strategie en wat de learning en successen van dit moment zijn. Jij krijgt dus een complete update over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends en businessmodellen. Door wie en voor wie De sprekers van Emerce Retail zijn al bekend en kun je hier vinden. Onder andere Alexander van Slooten (V&D), Erik Jan Quik (Bol.com) en Ken Fontijn (Mediamarkt) zullen jou op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen. Dit event is perfect voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. Jij wordt op de hoogte gebracht door de meest innovatieve retailers, brands en experts op internationaal niveau en kunt natuurlijk ook gebruik maken van de netwerkmogelijkheden. Inschrijven met korting doe je zo! Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. De inschrijving is nog niet geopend, maar ga vanaf eind februari naar deze link, gebruik de code ‘kortingmediapartnernewpeople’ en registreer! Wij zien je graag bij Emerce Update #2: Voice.

Read more

Op donderdag 21 Maart 2019 vindt in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam Emerce The Social Conference plaats. Dit event, TSC19, focust zich op de social media strategie van grotere organisaties en het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. Tijdens dit event zijn belangrijke thema’s voice of social, de voors en tegens van social influencers, de disruptie die sociale netwerken kunnen veroorzaken, de rol van video en andere social innovaties en hoe om te gaan met fake news. Een grote variatie van onderwerpen dus, met ruimte voor eprivacy, social startups en nog veel meer. Door wie en voor wie? The Social Conference is het perfecte evenement voor managers in communicatie, pr, marketing en customer services die meer willen weten en up to date willen blijven over werkende strategieën- en cases rond social media De eerste sprekers zijn inmiddels ook al bekend en bestaan uit Martine van der Lee (KLM), Daan Gönning (Rabobank) en Sanneke Boesveldt (VICE Benelux). De andere sprekers vind je hier. Wij kijken ernaar uit jou daar te zien!

Read more

Digital Food for Thought Laat je updaten tijdens Digital Food Conference op dinsdag 26 maart over digitale en technologische innovaties in de food industrie. Wat zijn de laatste industry trends en hoe gaat de food industrie mee in de snelle e-commerce ontwikkelingen? Hoe ziet de toekomst van logistics & fulfillment eruit? Hoe richt jouw organisatie haar warehousing optimaal in? Digital Food 2019 brengt je op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen. Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? En hoe ziet de Food Industry er over 3 tot 5 jaar uit? Experts vertellen en geven je handvatten mee om direct toe te passen in je eigen strategie. Krijg bruikbare insights over de digitalisering van de winkelketen, de verschuiving van het kopen van voedsel tot het kopen van een leefstijl, Subscription Models, de geheimen van een succesvolle multichannel strategie, het optimaal gebruik maken van data, en de (komende) rol van Machine Learning en Voice Technology. Digital Food 2019 is een nieuw event van Emerce in samenwerking met Foodlog. Voor wie is #digitalfood19? Digital Food 2019 is bedoeld voor iedereen met passie voor digital food of food tech, die graag op de hoogte wil zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van digital in de food industrie. Join Digital Food en laat je updaten over digitale en technologische innovaties in de food industry! Schrijf je nu in voor Digital Food Als partner van Emerce mag Newpeople jou een korting aanbieden. Jij kunt dus nu met €100,- korting naar Digital Food. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Emerce Recruitment 2019 op donderdag 4 april gaat over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Dit jaar staan de thema’s AI, transparantie, menselijke maat en persoonlijke ontwikkeling centraal. Recruitment gaat over mensen, maar wordt steeds meer beïnvloed en soms zelfs overgenomen door technologie, denk aan online wervingtools, AI, meetinstrumenten, social media en jobboards. Tijdens Emerce Recruitment brengen de top-notch speakers uit recruitment wereld je op de hoogte van de nieuwste trends en insights in tech en digital tools die je kunt inzetten om zo goed mogelijk te werven. Hoe zet je deze tools in om de juiste kandidaat te vinden? Wat is de (potentiële) rol van AI in recruitment? Waar kun je tech inzetten? Waar blijft de menselijke maat belangrijk? Voor wie is #EmerceRecruitment19? Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten. Sprekers De sprekers voor Emerce Recruitment zijn al bekend en bestaan onder andere uit Arno Wielders (Mars One), Alice van der Vliet (Signify) en Liselot Poppink (Elastic). De rest van de sprekers vind je hier. RNight Dit jaar wordt Emerce Recruitment 2019 afgesloten met een knalfeest in Panama: RNight, recruitment by night! RNight is hét feest voor de Recruitment Industry van Nederland. Recruiters en toptalent van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Een enorme Feel Good avond! Voor meer informatie kijk je hier.  Schrijf je nu in voor Emerce Recruitment Emerce Rectuitment 2019 is een must-go als je insights en inspiratie op wil doen om met de nieuwste tools de juiste kandidaten en de juiste werkgevers te matchen. Kennis is key, maar natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om te connecten met jouw collega-recruiters. Iedereen uit de recruitment branche is aanwezig! Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden voor Emerce Recruitment. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Op donderdag 11 april vindt Emerce Conversion plaats! Dit event levert in een dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie, waardoor jij naar huis gaat met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Vragen die beantwoord zullen worden zijn: Hoe gaat het bezoek effectiever over naar keuze en actie? Wat zijn de verbeteringsslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar? Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. Als er één congres is waaraan je dit jaar moet deelnemen, dan is dit jouw congres! Door wie en voor wie is #conversion19? Een greep uit de sprekers van Emerce Retail zijn: Stefan van Ballegooie (Allianz), Karl Gilis (AGConsult) en Ruben Teunissen (Centraal Beheer). Zij en de rest van de sprekers zullen je tijdens Emerce Conversion op de hoogte brengen van alle ins en outs! Emerce Conversion is voor online professionals die hun resultaten willen verbeteren: decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, e-commerce managers, site owners, online & media-exploitanten, content specialisten, product-, category managers, marketing managers, web designers, interaction designers, search experts en online consultants. Een bezoeker beschrijft Emerce Conversion 2018 aan de hand van de volgende quote “Inspirerend en leerzaam met heel veel nieuwe inzichten voor conversieoptimalisatie. Je leert met een andere blik naar zaken te kijken. Voor zowel een beginnende als ervaren marketeer een aanrader om bij te wonen!” Een inspirerende dag die je helemaal up to date brengt over alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal. Inschrijven met korting doe je zo! Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting geven voor Emerce Conversion. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’

Read more

Op donderdag 16 mei vind in Pakhuis de Zwijger Emerce Fashion plaats. Dit is het jaarlijkse event voor professionals in fashion die verantwoordelijk zijn voor online en/of e-commerce. Centraal staan vragen als: hoe creëer je de ideale online experience? Hoe verhoog je conversie? En hoe bouw je online een sterk brand? Laat je verbluffen door nieuwe innovaties en tech oplossingen van bekende merken en retailers uit binnen- en buitenland. Voor wie is #EmerceFashion19? Emerce Fashion is voor retailers, brands en pure players. De meest innovatieve fashion retailers, brands en experts uit binnen- en buitenland delen tijdens deze dag de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en e-commerce in de fashion branche. Dit is jouw kans om samen met 300 fashion professionals en e-commerce experts in 1 dag up to date te raken met tech, fashion en e-commerce. Sprekers Tijdens dit event zullen verschillende professionals hun kennis met jou delen. Onder de sprekers bevinden zich Danie Bles (ByDanie), Marieke van Mil (G-Star RAW) en Jens Christian Buhl (Bestseller). Andere sprekers kan je hier vinden. Schrijf je nu met korting in voor Emerce Fashion Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden om naar Emerce Fashion te komen. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’ en dan zien wij jou daar!

Read more

Op dinsdag 21 mei vindt Update 4 – Artificial Intelligence plaats! Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expertsessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op 21 mei is het onderwerp van de Update: Artificial Intelligence. Kunstmatige intelligentie (AI) is overal, denk aan de zelfrijdende auto, compleet geautomatiseerde warenhuizen en algoritmes die klantgedrag voorspellen. AI neemt ons steeds meer taken uit handen, waarmee de invloed op bedrijfsprocessen en ons leven groeit. Wat kan AI voor jouw onderneming doen en waar begin je met het gebruik van op AI-gebaseerde oplossingen? Het gebruik van AI om waarde toe te voegen aan het bedrijf blijkt in de praktijk gecompliceerd. Het vereist inzicht in de eigen processen en in de snel evoluerende scala aan technologieën die kunnen helpen. Voor wie is Emerce Update #4? Emerce Update #4 – Artificial Intelligence  is voor iedereen die meer wil weten over de toekomst van AI en de mogelijkheden die AI biedt voor de eigen organisatie. Schrijf je nu in voor Emerce Update #4 – Artificial Intelligence Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting bieden voor Emerce Update #4 – Al. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Op donderdag 23 mei vindt Emerce B2B Digital plaats bij Inn Style Maarssen. Dit is hét belangrijkste congres voor professionals op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Tijdens Emerce B2B Digital komen onder andere topics aan de orde als: ROI – De business case komt voor de investering. Hoe maak je deze? Organisatie – Hoe krijg je de interne organisatie mee in de transitie naar digital? E-commerce – Wat zijn de laatste trends in e-commerce voor manufacturers en distributors? Al met al is Emerc B2B Digital een dag vol met succesfactoren, do’s & don’ts, lessons learned en de laatste trends, strategieën en ontwikkelingen op het gebied van B2B marketing en e-commerce. Voor wie is #B2BDigital19? Emerce B2B Digital is een niet te missen congres voor managers op het gebied van online marketing, e-commerce en sales in business-to-business omgevingen, die up-to-date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond B2B marketing, commerce en sales. Naar Emerce B2B Digital komen directeuren en management in sales, marketing en e-business uit segmenten van onder andere: IT & telecom, zakelijke dienstverlening, industrie, logistiek, bouw & real estate, business travel & leisure en wholesale. Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Kuldip Singh (Innogy), Dennis van den Hoek (Akzo Nobel) en Matthias de Bruyne (DDMA). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce B2B Digital 2019 Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting aanbieden voor Emerce B2B Digital 2019. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Het Emerce Travel evenement op donderdag 6 juni presenteert de nieuwste digital & tech travel cases van innovatieve en succesvolle travel brands, airlines, accommodaties en vergelijkers. Vernieuwers, startups en challengers presenteren hun quick wins, gedurfde keuzes en baanbrekende ideeën. De thema’s zijn divers maar zorgen voor specifieke insights. Ontdek hoe toonaangevende organisaties in de travelbranche en vernieuwers hun digital marketing inrichten met de nieuwste technologieën. Vorig jaar lieten bezoekers zich inspireren door bedrijven als Transavia, Travelbird, Winding Tree, Meetings.com, Otravo, De Jong Intra Vakanties, Signatours, Holidaycars, Eurail, Travix en Kiwi.com en nog veel meer prachtige bedrijven. Voor wie is #EmerceTravel19? Emerce Travel wordt bezocht door ruim 250 professionals van OTA’s , touroperators, affiliates, online vergelijkers, hotelketens, review-sites, online marketing agencies, tech bedrijven, airlines, rentals, media en belangenorganisaties. Onder hen bevinden zich de beslissers en influencers van de grootste en meest toonaangevende partijen uit de Nederlandse travelbranche en toeleveranciers. Ontmoet vernieuwers, startups en challengers in Travel tijdens Emerce Travel 2019! Sprekers Onder de sprekers bevinden zich Johan van Mil (Peak Capital), Vanja Mlaco (Transavia) en Wouter Kiel (Travix). De rest van de sprekers vind je hier. Schrijf je nu in voor Emerce Travel Als partner van Newpeople kan jij nu met €100,- korting naar Emerce Travel. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’.

Read more

Interested to collaborate with us? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.