Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Next Event

Freelance Connecting Friday #621 June 2019 Amsterdam

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met Emerce Fulfillment & Logistics als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce. Voor wie is #ECL19? E-commerce Live! is voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en logistiek van e-commerce. Wil jij retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, distributeurs en bureaus ontmoeten? Wil jij de hand schudden met vakgenoten van bijvoorbeeld Travix, Booking.com, Scotch & Soda, Afterpay, TUI Nederland, Friesland Campina, Omoda, Rabobank, Sony en VodafoneZiggo? Het programma De sessies maken van E-commerce Live! ieder jaar een populair evenement om nieuwe inzichten en zakelijke connecties op te doen. Mooie merken die het podium pakken zijn o.a. La Dress, bol.com, The Next Closet en Zalando, en vidaXL. Zij bespreken hoe je als merk succesvol wordt in personalisatie, loyaliteitsprogramma’s, e-commerce strategie en hoe je internationale ambities waarmaakt. Naast de scherpe sessies in de congreszalen voer je discussies aan round tables. Hier ga je in kleine groepen de diepte in op onderwerpen zoals voice, productpresentatie, B2B commerce, data en analytics. Buiten het programma is er de mogelijkheid om de nieuwste software demo’s te bekijken met like-minded professionals en beslissers te linken. Newpeople is tijdens e-Commerce Live! aanwezig met eigen roundtable sessies en natuurlijk om te linken, kletsen of een lekkere kop koffie te drinken. Ook geven wij gratis tickets weg aan geselecteerde connecties. Kom jij ook? De Newpeople round tables tijdens Emerce E-Commerce Live! 10:40-11:05 uur – MarketPlaces – “Succesvol verkopen via Amazon, bol.com en andere marketplaces in 3 simpele stappen!” 11:20-11:45 uur – Growth Hacking Case – “Hoe zet je in 2 weken een Growth Hacking Lab op in een omni-channel omgeving?” 12:15-12:40 uur – “Hoe ziet de new retail eruit in 2026? ( en wat betekent dat voor je omnichannel propositie?)” 13:00-13:25 uur – “Growth vs profitability, gaan we allemaal weer verzend en retourkosten rekenen?” 13:40-13:05 uur – Personalisatie: “Het moment wanneer personalisatie een negatieve invloed heeft op de Customer Journey” 14:20-14:45 uur – Amazon vs niet westerse marketplaces(Alibaba): “Het verschil in impact op de kleinere ondernemers” 14:55-15:20 uur – MarketPlaces – “Succesvol verkopen via Amazon, bol.com en andere marketplaces in 3 simpele stappen!” 15:30-15:55 uur – “Wat moet ik doen om zonder bureaus te kunnen werken?”

Read more

Het grootste event van de Benelux op het gebied van online marketing, advertising en interactive media. Ook deze achtste editie vindt plaats in een dynamische setting met doorlopende sessies, pitches, interviews, marketing-tech demo’s, startups, paneldiscussies, workshops en round tables voor meer dan 2.000 media, marketing en advertising professionals. Sprekers van onder andere Schiphol Group, KLM, Cluse, The Avocado Show en de Anne Frank Stichting spreken over de laatste trends en ontwikkelingen in social media strategie, voice, customer experience, viral marketing en virtual reality. Inhoudelijk programma In totaal staan er meer dan 180 sprekers on-stage en zijn er cases van de genomineerden voor de Dutch Interactive Awards 2019: the best in interactive marketing! Bekijk het programma hier. Enkele thema’s die tijdens deze dag aan bod komen: – Voice marketing – Influencer marketing – Social media – Data strategie – Online video – Growth hacking – Virtual Reality Roundtables Een uniek concept met meer dan 30 sessies ieder uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om in een selecte groep te leren en discussiëren over een bepaald onderwerp. Hoe gaat dit in zijn werk? Bekijk het roundtable programma Zorg dat je op tijd bent voor de sessie van jouw keuze Schuif aan bij jouw tafel en ga in gesprek met experts uit het vakgebied De locatie van E-commerce Live! 2019 is de Beurs van Berlage. Het is een van de meest indrukwekkende monumenten in Amsterdam en een bijzondere ontmoetingsplaats. Newpeople is hier aanwezig met round table sessies en voor een praatje. Ook bieden wij geselecteerde connecties een gratis ticket. Kom jij ook?

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #7 – 19 juli 2019 #8 – 16 augustus 2019 #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #8 – 16 augustus 2019 #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Stand still and be wise: 3 dagen, 4 steden, 30 peers op C-level niveau en inspirerende bedrijfsbezoeken. Na onze New York-, China- en Israël-reizen, dit keer in ons eigen innovatieve land. “Best of Holland is een exclusief 3-daags C-level event (invite only) met topontmoetingen met bestuurders en founders van gerenommeerde scale-ups, start-ups en corporates die het verschil maken in (digitale) groei en transformatie.” 3-daags C-level event Best of Holland – 9 t/m 12 september 2019 Van maandagavond 9 september t/m donderdagavond 12 september reizen we met een exclusief gezelschap van 25-30 C-level (digital) executives door ons eigen land. Een 3-daags event waarin we op zoek gaan naar inzichten, concepten en innovaties die ons en onze ondernemingen inspiratie en learnings geven om verder te groeien in, of te transformeren naar, de digitale wereld. Programma & kosten Hieronder vind je het programma: Maandag 9 september Kennismakingsdiner in het PSV stadion Eindhoven met spreker Toon Gebrands, Algemeen Directeur van PSV, over o.a. prestatiecultuur en high performance teams. Hotelovernachting in Eindhoven. Dinsdag 10 september Bedrijfsbezoek NXP, top chipmaker in de wereld over de trends die leidend zijn voor chiptechnologie, o.a. smart cities, self driving cars en sensortechnologie. Bezoek High Tech Campus, de slimste vierkante kilometer ter wereld over ‘hoe van technologie naar business’ plus ontmoeting met enkele ondernemers. Bedrijfsbezoek StudyPortals: ontmoeting met Edwin van Rest, founder en CEO over de snelle groei van de internationaal opererende digitale scale up in het onderwijs. Bedrijfsbezoek ASML met een gesprek met Frits van Hout, lid Raad van Bestuur, over groei en strategische relaties. Bezoek Tesla fabriek in Tilburg met een inhoudelijk verhaal over hoe Tesla zich beweegt op de Nederlandse markt. Verplaatsing naar de regio Rotterdam en een hotelovernachting in Rotterdam. Woensdag 11 september Bedrijfsbezoek KPN, gesprek met Marieke Snoep, lid van het Executive Committee over de digitale transitie van een bedrijf in een competitieve markt. Bedrijfsbezoek Mendix en een ontmoeting met co-founder en CEO Derk Roos over het managen van groei. Bezoek Erasmus Centre of Entrepreneurship, een introductie over radicale innovatie en gesprekken met enkele baanbrekende startups. Bezoek Circuit Zandvoort. Welke digitale middelen worden ingezet in de communicatie richting de Grand Prix 2020? Overnachting in de buurt van Zandvoort. Donderdag 12 september Bedrijfsbezoek YoungCapital met een ontmoeting met co-founder Hugo de Koning over het bouwen van een bedrijf en het onderwijssysteem van de toekomst. Bedrijfsbezoek Booking.com. Ontmoeting met het management over talent en diversiteit van deze van oorsprong Nederlandse groeibriljant. Bedrijfsbezoek Google over de cultuur bij Google door RobertJan van Berckel People Partner Google Northern Europe Het laatste bedrijfsbezoek van het programma het management van Adyen. Adyen is één van de meest succesvolle beursbedrijven van de afgelopen jaren. Actief in een internationaal concurrerend speelveld van betaaloplossingen. The Best of Holland wordt afgesloten met een slotdiner in Amsterdam (dicht bij het Centraal Station). Tijdens het slotdiner zullen de deelnemers hun ervaringen en inzichten van de afgelopen dagen met elkaar delen. De prijs voor Best of Holland bedraagt €3150,-. Deze prijs is inclusief alle topontmoetingen, 3 hotelovernachtingen en […]

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #9 – 20 september 2019 #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #10 – 18 oktober 2019 #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Ook dit jaar wordt de Digital Transformers Awards uitgereikt. Het door o.a. Newpeople georganiseerde event vindt op donderdag 14 november 2019 voor de vijfde keer plaats. Met de uitreiking worden de grootste digitale transformers van Nederland in de schijnwerpers gezet. Vorig jaar nam Hans Böhm namens Beerwulf de award in ontvangst. Wie wordt zijn opvolger? Nomineer de nieuwe Digital Transformer hier!

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #11 – 15 november 2019 #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Tijdens Freelance Connecting Friday faciliteert Newpeople in samenwerking met het REMeiland restaurant voor 1 dag jouw werkplek! Op de derde vrijdag van de maand zijn alle freelancers die werkzaam zijn op het gebied van (Online) Marketing, e-Commerce, CRM & Data, Digital Development en Multichannel Marketing van harte welkom op het industriële REMeiland. Je kan een dag lang werken in een inspirerende omgeving mét uitzicht op het Amsterdamse IJ en waar je bovendien andere freelancers kunt ontmoeten om jouw netwerk te vergroten, inspiratie op te doen en met hen te sparren over jouw best practices. Good to know Newpeople faciliteert jouw werkplek voor 1 dag waarbij koffie, thee, fris én borrel door ons getrakteerd wordt! Lunch is voor eigen rekening en kost €12,50, waarbij je kunt kiezen uit vijf heerlijke gerechten. Ook is er WiFi aanwezig, so don’t worry, maar… bring your own gear! Hoe ziet Freelance Connecting Friday eruit? 09.00-09.30 uur: inloop & koffie 09.30-10.00 uur: voorstelrondje 12:00-13:00 uur: lunch 16.30-17:30 uur: afsluiting en borreltje Jaarkalender Hieronder vind je het jaaroverzicht voor de komende edities. #12 – 20 december 2019 Aanmelden? Wil je ook aanwezig zijn bij de eerste editie van Freelance Connecting Friday van 2019? Stuur een e-mail naar Michiel Hendriksen via michiel.hendriksen@newpeople.nl. Wil je op de hoogte blijven of peers ontmoeten? Meld je dan nu aan voor de Freelance Connecting Friday LinkedIn-groep! See you @ Freelance Connecting Friday!

Read more

Interested to collaborate with us? Contact Lorraine Koevoets

Lead Brand, Marketing & Communities
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.