Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #97/98: “Marketplaces” 14 April 2020 Virtual

Amazon is here to stay.

Het is zover, Amazon heeft ons kikkerlandje betreden. Wat betekent dit voor jouw brand? Wie zijn de andere spelers? En hoe houd je je staande tussen deze giganten? Maar ook; kan jij als merk of retailer nog wel ontbreken op marketplaces? En hoe maak je deze keuze?

Tijdens Online Tuesday #97/98 “Marketplaces” komen al jouw vragen aan bod. De interactieve sessie geeft jou de mogelijkheid om 4 marketplace specialisten aan de tand te voelen, zodat we voorbereid zijn op de marketplace shift die komen gaat.

Sprekers

Piet Coelewij – Non Executive Director bij Jumbo Supermarkets B.V, Royal Flora Holland & Displaydata
Spreker Piet Coelewij is een echte marketplace kenner. Met jarenlange ervaring bij verschillende marketplaces zoals o.a. Amazon, BCA marketplace, Royal Flora & Wehkamp is hij de perfecte persoon om deze editie in te leiden. Hij geeft ons aan de hand van zijn ervaring een inkijkje in de online shopping wereld en gaat in op al je vragen.

Rishi Kartaram – CEO bij Jeffcommerce
CEO van Jeffcommerce Rishi Kartaram is de tweede spreker deze editie. Met Jeffcommerce biedt hij merken over de hele wereld toegang tot de grootste marketplaces, zo ook Amazon. Als Amazon insider weet hij alles van dit gevierde en gevreesde platform. Tijdens Online Tuesday duikt hij de inhoud in door vragen te beantwoorden rondom het onderwerp marketplaces. Zo gaat hij het hebben over de keuze tussen het verkopen op marketplaces VS het verkopen aan marketplaces en de complexiteit van het internationaal of zelfs intercontinentaal aanbieden van je producten.

Emile Valkestijn – Head of Marketplaces bij 10XCREW
Als Head of Marketplaces bij 10XCREW weet Emile Valkestijn alles over de do’s en dont’s op het gebied van marketplaces. Van het selecteren van het juiste platform tot het beheren van het assortiment en het datagedreven optimaliseren van content en conversie. Emile geeft een kijkje in de wonderlijke wereld van de giganten in e-commerce dmv 5 bruikbare tips. Zodat jij ook succesvol kan verkopen via Amazon en bol.com.

Maurits Kreijveld – Futuroloog en Strategisch Adviseur (& founder) bij wisdomofthecrowd.nl
Maurits Kreijveld is futuroloog en expert platformeconomie. Ook is hij, met zijn 10 jaar ervaring, geen nieuwkomer op het gebied van platformeconomie. Zo schreef hij in 2014 ‘De kracht van platformen’, het eerste Nederlandse boek over de platformeconomie, later gevolgd door ‘De plug&play-organisatie. Handboek voor digitaal transformeren.’ en tientallen artikelen over platformen, retail en digitale transformatie bij o.a. Marketingfacts. Tijdens deze sessie kijkt hij vooruit. Wat zijn strategische vragen & dilemma’s rondom marketplaces? En welke trends zien we in de toekomst?

Locatie

Wij gaan deze editie virtueel uitzenden vanaf onze website www.onlintuesday.nl. Houd de pagina in de gaten voor meer informatie!

Registratie

Wil je je registreren via de eventbrite (http://bit.ly/registreerjetickethier)? Zo kunnen wij een goede schatting maken van de kijkers!

Partners and sponsors

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Pink marketing.

Ook hier een oproep voor het komende seizoen: we zijn hard op zoek naar sponsors. Neem voor meer informatie contact op met Lorraine Koevoets via lorraine.koevoets@newpeople.nl.

Heb je vragen? Twijfel dan niet en stel ze door te mailen naar loes.kleijngeld@newpeople.nl!

Deze editie is in het Nederlands

Let's talk! Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.