Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #96: “The New Social Decade” 11 February 2020 Amsterdam

De “roaring twenties” van de eenentwintigste eeuw zijn begonnen, en een goed begin is het halve werk.
Hoe beginnen we goed? Met misschien wel het hardst gegroeide onderdeel van Online Marketing: Social Media.

Facebook was natuurlijk al een tijdje bezig, maar de afgelopen 10 jaar zijn er behoorlijk wat grote spelers bijgekomen. Te beginnen in 2010 met Instagram & Pinterest, rap gevolgd door Snapchat in 2011, de snelle komst en de ondergang van Vine (#RipVine) en het geflopte Google+. Iedereen wilde viraal gaan, Minion meme’s werden ontdekt door onze moeders, de jeugd vertrok naar Tiktok en bedrijven werden online grappig in plaats van informerend. Kortom, er is een hoop gebeurd.

Nu is de vraag, hoe gaan we nu verder…
Een vraag die beantwoordt wordt door drie sprekers met een passie voor social:

Nienke Winter – Pink Marketing

De eerste spreekster is Nienke van Pink Marketing. Pink Marketing is in 2020 de nieuwe partner van Online Tuesday, en laat zich meteen van de beste kant zien.

Met social campagnes voor DPG media, XS4ALL en Adecco weet Nienke als geen ander wat er speelt in het social media landschap. Als nuchtere Groninger gaat zij spreken over wat er gaande is en wat we kunnen verwachten.

Kim Swagemakers – Kimpact

De tweede spreekster die het Online Tuesday podium betreedt is Kim Swagemakers. Kim Swagemakers is al 20 jaar thuis in de communicatie en marketing, ervaring die ze deelt door middel van trainingen en support bij de zoektocht van bedrijven naar de juiste social media strategie.

Kim gaat tijdens deze sessie praten over list building; Hoe krijg je in een wereld van steeds strengere regels en algoritmes je doelgroep van Facebook af en op je email-lijst?

Achmed Awad – The Next Ad

Als je het hebt over de toekomst van Social dan moet je het ook hebben over tools en automatisering. En daar kan Achmed Awad van The Next ad je alles over vertellen.

Locatie

We zijn terug bij De Nieuwe Liefde @Da Costakade 102 in Amsterdam!

Registratie

Je kunt je nu aanmelden en een plek via Eventbrite reserveren.

Verzeker je nu alvast van een kaartje voor jezelf en neem eens een klant of collega meer voor wie het topic interessant kan zijn.

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Als je bent aangemeld op Meetup, registreer je dan ook nog op Eventbrite. Het Eventbrite ticket geldt namelijk als enige als toegangsbewijs voor de avond.

Privacy

Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners.

Partners and sponsors

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Affiliate Summit en EDM Digital Solutions.

Ook hier een oproep voor het komende seizoen: we zijn hard op zoek naar sponsors. Neem voor meer informatie contact op met Lorraine Koevoets via lorraine.koevoets@newpeople.nl

Heb je vragen? Twijfel dan niet en stel ze door te mailen naar marketing@dqna.com!

Deze editie is in het Nederlands

Let's talk! Contact Francine ComstockDirector Recruitment Online, e-Commerce, Data & CRM

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.