Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #89: Agile Marketing 14 May 2019 Amsterdam

Agile is not a way of working, it’s a way of life! – Een veelgehoorde quote onder de adaptors van de bekende werkmethode. Maar bij Online Tuesday zeggen we toch juist dat online marketing the way of life is.

Editie #89 gaat over wat er gebeurt als je de Agile manier van werken in marketing organisaties implementeert. Hoe is het om als marketeer te werken volgens de Agile principes? Dat is de belangrijkste vraag die we gaan beantwoorden. En natuurlijk staan we even stil bij de Agile manier van communiceren met termen als burndowns, epics, sprints, scrums, squads, standups, tribe, en de lijst gaat nog even door. Op 14 Mei as. delen onze sprekers hun ervaring over het werken met Agile principes in hun eigen marketing organisatie en wat ze hiervan geleerd hebben.

De definitieve lijst met sprekers zullen we z.s.m. delen via de gebruikelijke kanalen.

Locatie

OT#89 is bij IBM Amsterdam op de Johan Huizingalaan 765 (naast het B Amsterdam gebouw)

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via Eventbrite!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Privacy

Tijdens het event wordt er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners. Tijdens het event wordt er ook gebruik gemaakt van een livestream.

Partners & sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en wordt gesponsord door Punktlich, EDM Digital Solutions en Clarion events.

Let's talk! Contact Loes KleijngeldBrand & Marketing Specialist

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.