Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #90 ‘Marketing 2025’ VIP diner *invite only* 11 June 2019 Amsterdam

 

Op 11 juni 2019 vliegen we met Online Tuesday #90 richting de toekomst; 2025. Hoe ziet deze “verre” toekomst eruit? En specifieker, wat betekent dit voor de marketing?

Vanuit het idee dat kennis macht is, voorspellen we tijdens deze avond de toekomst. Verschillende inspirerende sprekers gaan dieper in op vragen zoals; “Wat zijn huidige ontwikkelingen die we zien doorontwikkelen in de toekomst? Is het marketingvak in 2025 überhaupt nog wel relevant? Of wordt de marketeer vervangen door de developer of Product Owner? En vooral; hoe kunnen marketeers zich op deze toekomst voorbereiden?”

 

“Marketing in 2025; een verre droom of snelle werkelijkheid?”

 

Sprekers

Gedurende deze laatste week presenteren wij de sprekers van Online Tuesday #90.

Niels de Jong

Niels de Jong neemt ons mee naar de toekomst van marketing; geluid. Als co-founder van het bedrijf TAMBR houdt Niels zich bezig met het aanmeten van luisterlogo’s. Jij denkt huisstijl, hij denkt geluid. Geluid in plaats van beeld. Genoeg om een week mee te vullen; Niels doet het in 20 minuten.

“Helping your brand to sound like you, and only you”

Joris van Zoelen

Joris van Zoelen houdt dinsdag een vlammend betoog over waarom marketeers in de toekomst niet meer nodig zijn. Precies, even schrikken voor ons marketeers. En daarom extra interessant. Als partner van Synergie bereidt hij organisaties voor op een wereld vol verandering. Vanuit dat perfspectief neemt hij ons mee naar de toekomst van 2025.

Tijd & Locatie

Online Tuesday vindt deze keer weer plaats bij De Nieuwe Liefde aan de Da Costakade 102 in Amsterdam.

Newpeople VIP?
Als Newpeople VIP hoef je je niet te registreren via de Eventbrite, is er een stoel voor je gereserveerd op de eerste rij en eet je voorafgaand aan het event een informeel hapje met vakgenoten en Newpeople consultants uit jouw vakgebied.

PARTNERS EN SPONSOREN

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, DQ&A, Newpeople en Reprise, en gesponsord door hoofdsponsor Pünktlich en subsponsoren Awin, Affiliate Summit en EDM Digital Solutions.

Ook hier een oproep voor het seizoen 2019-2020: we zijn hard op zoek naar locatie sponsors. Dit kan eenmalig maar het liefste vinden we een vaste werk / event plek in Amsterdam waar we de volgende edities van Online Tuesdays kunnen houden.

*invite only*

Let's talk! Contact Loes KleijngeldBrand & Marketing Specialist

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.