Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #86: Voice 12 February 2019 Amsterdam

We konden niet achterblijven. Een Online Tuesday over Voice. Voice is in opkomst. En niet zo’n klein beetje ook. Bijna 25% van de Amerikanen heeft een Google Home of Alexa thuis. En de verwachting is dat dit percentage explosief zal toenemen. Ook in Nederland krijgt de voice assistant voet aan de grond. Voor nog geen 60 euro koop je de Google Home bij Nederlands grootste grootgrutter. Voor adverteerders natuurlijk een interessante ontwikkeling. Want zoeken en shoppen doen we steeds vaker via Voice. Massaal. Voice biedt adverteerders nieuwe mogelijkheden. Maar welke dan? En hoe speel je hierop in? Het komt allemaal aan bod bij de Online Tuesday over Voice op dinsdag 12 februari.

Locatie

LET OP! OT#86 is bij IBM Amsterdam op de Johan Huizingalaan 765 (naast het B Amsterdam gebouw)

Sprekers

  • Maarten Lens-Fitzgerald – Founder Conva Voice Services, kent alle ins en outs van Voice en gebruikt zijn kennis om samen met bedrijven Voice te ontdekken
  • Koen Vanderhoydonck – Marketing Automation Specialist bij Google
  • Daan Gönning – Digital Product Manager bij de Rabobank

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via Meetup!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Privacy

Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners. Tijdens het event wordt er ook gebruik gemaakt van een livestream.

Partners & sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en wordt gesponsord door Punktlich, EDM Digital Solutions en Clarion events.

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsTeam Lead Brand & Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.