Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #84: The Floor is Yours 11 December 2018 Amsterdam

De decembermaand staat voor veel mensen in het teken van Sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Bij ons, en hopelijk ook bij jou, staat The Floor is Yours ook op de agenda deze maand. Tijdens deze editie geven we het podium aan 10 mensen met een goed idee, product, dienst of startup. Zij mogen hun verhaal komen pitchen voor een jury en het publiek van die avond. Zie de promotie video en de informatie hieronder en wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!

Jury

Geen wedstrijd zonder een jury, dus ook dit jaar hebben we een fijne jury uitgenodigd die de alles weet over pitches. De jury bestaat dit jaar uit:
Remco Janssen van Silicon Canals
Thomas van der Lee van Awin
– Aart Wallet , oprichter van Fashionchick

Doe jij ook mee?

Stuur ons het idee van je pitch in maximaal een halve A4 tekst (kortom: een management summary van je pitch, beeldmateriaal niet meegerekend), waarin je vertelt:

  • Wat je wilt pitchen;
  • Waarom dat interessant is voor het publiek van Online Tuesday (een mooie mix tussen creatieven en marketeers met een passie voor online marketing);
  • Waarom jij op het podium móet staan.

De inschrijving opent vandaag, woensdag 14 november, en via deze link kun je je pitch inzenden.

Selectie

Uit alle inzendingen zal het bestuur van Online Tuesday de 10 beste ideeën kiezen; zij krijgen de ruimte om op 11 december het podium te pakken en het publiek in te pakken. Deze selectie wordt bekendgemaakt op dinsdag 4 december.

Inschrijving publiek

De inschrijving voor publiek opent vandaag. Er zijn 200 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via deze link in Meetup!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Locatie

Let op: OT#84 is bij IBM Amsterdam op de Johan Huizingalaan 765 (naast het B Amsterdam gebouw)

Partners en sponsors

Privacy

Tijdens het event worden er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt. Deze worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Online Tuesday en haar partners. Tijdens het event wordt er ook gebruik gemaakt van een livestream.

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsLead Brand, Marketing & Communities

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.