Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #77 “The rise of the marketplaces” 13 March 2018 Amsterdam

Naast de ‘gebruikelijke’ marketplaces als Marktplaats worden steeds meer webshops ook een ‘marketplace’. Nationale en internationale webshops als Amazon, Alibaba, Bol.com worden steeds meer een plek waar ook gehandeld kan worden tussen koper en verkoper. Wat is de toekomst van marketplaces en waar gaan we naar toe? Met hun enorme platformen bieden deze marktplaatsen webwinkels en retailers kansen, maar ook concrete uitdagingen.

Sprekers

Twan Rutten (Co-founder Vendiro BV)
Vendiro BV biedt naast een technische oplossing begeleiding en strategisch advies om de marketplaces optimaal in te zetten. Hij heeft sinds 2009 de volledige internationale activiteiten, waaronder marketplaces, voor fonQ opgezet en vanuit een gebrek aan goede software in 2013 Vendiro BV opgericht. Twan zal in de presentatie uitleggen welke strategische kansen en praktische mogelijkheden de marketplaces bieden.

Harmen Visscher (Head of CRM & Performance Marketing bij Catawiki)
Harmen is een leuke en inspirerende spreker, die jullie meeneemt in de ontwikkeling die Catawiki heeft doorgemaakt als wereldwijd platform voor online veilingen. Maandelijks bezoeken ruim 14.000.0000 mensen Catawiki en worden er wekelijks 50.000 kavels geveild.

Justin Sandee (Head of Sales Retail media Bol.com)

Inschrijving

De inschrijving opent vandaag, donderdag 22 februari. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Inschrijven doe je via Meetup!

Ben je te laat en zijn die plaatsen vergeven? Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Partners & Sponsoren

Online Tuesday is het maandelijkse event over online marketing dat wordt georganiseerd door Marketingfacts, Traffic4U, Newpeople en DQ&A Media Group en wordt gesponsord door Punktlich en Awin. De livestream wordt verzorgd door Voormedia.

Let's talk! Contact

Call me back, please