Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Tuesday #76 “Blockchain” 13 February 2018 Amsterdam

Blockchain, we hebben er allemaal al eens van gehoord. En toch weten de meesten van ons er nog niet zoveel van. Terwijl het voor ons allemaal relevant is. Juist daarom stellen we blockchain in editie 76 van Online Tuesday centraal. Want wat is Blockchain precies? Waarom is het zo in opkomst? En welke toepassingen kennen we? Laat je inspireren bij Online Tuesday #76 en leer de belangrijkste ins en outs kennen!

Sprekers:

– Joost van der Plas is co-founder van CryptoCrunch Blockchain Fund.
CryptoCrunch Blockchain Fund is een Blockchain investment fund dat in 2015 is opgericht. Zij geloven dat Blockchain hetzelfde teweeg gaat brengen wat het internet in de jaren 90 van de vorige eeuw gedaan heeft. CryptoCrunch Blockchain Fund focust zich daarom op investeringen in deze technologie. Joost zal hier tijdens zijn presentatie meer over vertellen.

– Tim Geenen is CEO en Founder van Faktor.
Faktor is een advertising bureau dat blockchain gebruikt om advertising naar een volgend niveau te brengen. Faktor gebruikt Blockchain omdat ze willen dat de consument eigenaar wordt van zijn eigen data. Blockchain wordt gebruikt om het vertrouwensaspect. Tim zal in zijn presentatie hier dieper op ingaan.

– Roy Scheerder is Chief Digital Officer bij Schiphol Group.
Hij zal als eerste spreker uiteen gaan zetten wat Blockchain technologie is en waar dit voor gebruikt kan worden. Hij zal voorbeelden geven van interessante cases en inspelen op actuele ontwikkelen van Blockchain. Inschrijving

Inschrijven kan vanaf dinsdag 16 januari. Wees er snel bij, want er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Inschrijven doe je via Meetup!

Geen plek meer? Meld je aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plaatsje voor je vrijkomt.

Let's talk! Contact Lorraine KoevoetsLead Brand, Marketing & Communities

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.