Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Update #3 Marketplaces 12 March 2019 Amsterdam

Tijdens Emerce Updates wordt er ingegaan op actuele onderwerpen en recente trends in digital en tech. Door middel van discussie-panels, presentaties en expert sessies worden bezoekers van Emerce Updates binnen een dag op de hoogte gesteld van het betreffende onderwerp. Op dinsdag 12 maart is het onderwerp van de Update: Marketplaces!

Emerce Update #3 Marketplaces

Tijdens deze editie van Emerce Update krijg jij een overview van de wereld van marketplaces. De trends en ontwikkelingen tot nu toe, de dynamiek van online marketplaces en hoe je marketplaces succesvol kunt gebruiken worden besproken.

Jij zult binnen een dag helemaal op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en de toekomst van marketplaces. De verschillende marketplaces en hun mogelijkheden komen aan bod. Door middel van praktijkcases inspireren Nederlandse retailers je met ervaringen in het gebruik van marketplaces.

Onderwerpen

Om jou binnen een dag helemaal up to date te brengen worden er verschillende onderwerpen aangesneden, zoals: nieuwe business- en verdienmodellen in e-commerce en retailing. Ook het verkopen op buitenlandse Marketplaces of klanten en hoe je je marketplaces aan je eigen retailstrategie aanpast worden besproken.

Door wie en voor wie?

De eerste sprekers zijn al bekend en zijn Jorij Abraham (Ecommerce Foundation) en Emile Valkestijn (Newcraft). Ben jij geïnteresseerd in de werkwijze van marketplaces en wil je weten hoe je marketplaces inzet voor je eigen business? Dan is dit event perfect voor jou. Leer hoe je marketplaces in je voordeel kan gebruiken en ga naar huis met concrete handvatten en tips voor het verkopen van producten via een marketplace.

Inschrijven met korting doe je zo!

Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’! Wij zien je graag bij Emerce Update #3: Marketplaces.

 

Let's talk! Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.