Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Retail 2019 14 March 2019 Bussum

Op donderdag 14 maart vindt in Bussum Emerce Retail 2019 plaats. Dit evenement geeft jou de gelegenheid om inspiratie op te doen je te laten update over de laatste ontwikkeling in het retail landschap (nationaal en internationaal). Jij gaat leren hoe de toekomst van online retailing eruit ziet, hoe retailers de organisatie optimaal inrichten voor een succesvolle omni-en cross channel strategie en wat de learning en successen van dit moment zijn.

Jij krijgt dus een complete update over alle online, mobiele en technologische innovaties, de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends en businessmodellen.

Door wie en voor wie

De sprekers van Emerce Retail zijn al bekend en kun je hier vinden. Onder andere Alexander van Slooten (V&D), Erik Jan Quik (Bol.com) en Ken Fontijn (Mediamarkt) zullen jou op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen.

Dit event is perfect voor professionals in online retailing; retailers, brands en pure players. Jij wordt op de hoogte gebracht door de meest innovatieve retailers, brands en experts op internationaal niveau en kunt natuurlijk ook gebruik maken van de netwerkmogelijkheden.

Inschrijven met korting doe je zo!

Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en registreer je! Wij zien je graag bij Emerce Retail.

Let's talk! Contact Lodi van der MarkTeam Lead e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.