Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Recruitment: The future of recruitment 4 April 2019 Amsterdam

Emerce Recruitment 2019 op donderdag 4 april gaat over de laatste online en technologische innovaties in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden gedeeld. Dit jaar staan de thema’s AI, transparantie, menselijke maat en persoonlijke ontwikkeling centraal.

Recruitment gaat over mensen, maar wordt steeds meer beïnvloed en soms zelfs overgenomen door technologie, denk aan online wervingtools, AI, meetinstrumenten, social media en jobboards. Tijdens Emerce Recruitment brengen de top-notch speakers uit recruitment wereld je op de hoogte van de nieuwste trends en insights in tech en digital tools die je kunt inzetten om zo goed mogelijk te werven. Hoe zet je deze tools in om de juiste kandidaat te vinden? Wat is de (potentiële) rol van AI in recruitment? Waar kun je tech inzetten? Waar blijft de menselijke maat belangrijk?

Voor wie is #EmerceRecruitment19?

Emerce Recruitment is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé dag in het jaar om kennis en ervaringen te delen met collega’s in recruitment en te netwerken met online specialisten en leveranciers. Voor recruiters, werving & selectie managers, HR-managers en overige HR- en arbeidsmarktcommunicatie-professionals, werkzaam bij de grotere bedrijven in Nederland, werving en selectiebureaus, jobportals en media-exploitanten.

Sprekers

De sprekers voor Emerce Recruitment zijn al bekend en bestaan onder andere uit Arno Wielders (Mars One), Alice van der Vliet (Signify) en Liselot Poppink (Elastic). De rest van de sprekers vind je hier.

RNight

Dit jaar wordt Emerce Recruitment 2019 afgesloten met een knalfeest in Panama: RNight, recruitment by night! RNight is hét feest voor de Recruitment Industry van Nederland. Recruiters en toptalent van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Een enorme Feel Good avond! Voor meer informatie kijk je hier

Schrijf je nu in voor Emerce Recruitment

Emerce Recruitment 2019 is een must-go als je insights en inspiratie op wil doen om met de nieuwste tools de juiste kandidaten en de juiste werkgevers te matchen. Kennis is key, maar natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om te connecten met jouw collega-recruiters. Iedereen uit de recruitment branche is aanwezig!

Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’! Wij zien je graag bij Emerce Recruitment.

Let's talk! Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.