Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Engage 6 December 2018 Amsterdam

Op donderdag 6 december vindt Emerce Engage plaats in Pakhuis de Zwijger. Het event dat gaat over de beste crossmediale strategieën voor werving, loyalty en een optimale customer journey, via e-mail, social, web en ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende conversie en loyaliteit.

Voor wie?

Emerce Engage is voor organisaties die direct marketing willen verbeteren en hun churn willen verlagen. Verbeter de conversie en loyalty van je merk en de multichannel klantbeleving. Geef op innovatieve wijze invulling aan je strategie. Via e-mail software, CRM-systemen, intelligente CMS-tooling, campaign management software en social tracking & monitoring oplossingen.

Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, goede doelen, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen-en buitenland. Een event voor decision makers en het hoger- en middenmanagement met grote invloed op budget voor investeringen in CRM, customer service, webcare, callcenter, database technologie en email-marketing.

Sprekers

Onder de 15 (inter)nationale sprekers bevinden zich Sebastiaan Berkvens (Beerwulf), Monique Bergers (Albert Heijn) en Linda Volkers (Rijksmuseum). De rest van de sprekers vind je hier.

Inschrijven

Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’! Wij zien je graag bij Emerce Engage.

Let's talk! Contact Laura BeekwilderSenior Consultant International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.