Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Conversion 2019 11 April 2019 Amsterdam

Op donderdag 11 april vindt Emerce Conversion plaats! Dit event levert in een dag een overzicht van alles rondom optimalisatie van conversie, waardoor jij naar huis gaat met nieuwe inzichten om het resultaat te verbeteren. Vragen die beantwoord zullen worden zijn:

  • Hoe gaat het bezoek effectiever over naar keuze en actie?
  • Wat zijn de verbeteringsslagen van goed converterende sites geweest in het afgelopen jaar?

Experts op conversie deelgebieden en ervaren collega marketing professionals delen op Conversion hun lessons learned en best practices. Als er één congres is waaraan je dit jaar moet deelnemen, dan is dit jouw congres!

Door wie en voor wie is #conversion19?

Een greep uit de sprekers van Emerce Retail zijn: Stefan van Ballegooie (Allianz), Karl Gilis (AGConsult) en Ruben Teunissen (Centraal Beheer). Zij en de rest van de sprekers zullen je tijdens Emerce Conversion op de hoogte brengen van alle ins en outs!

Emerce Conversion is voor online professionals die hun resultaten willen verbeteren: decision makers met een commerciële verantwoordelijkheid. Dit zijn (online) marketeers, e-commerce managers, site owners, online & media-exploitanten, content specialisten, product-, category managers, marketing managers, web designers, interaction designers, search experts en online consultants.

Een bezoeker beschrijft Emerce Conversion 2018 aan de hand van de volgende quote “Inspirerend en leerzaam met heel veel nieuwe inzichten voor conversieoptimalisatie. Je leert met een andere blik naar zaken te kijken. Voor zowel een beginnende als ervaren marketeer een aanrader om bij te wonen!”

Een inspirerende dag die je helemaal up to date brengt over alles rondom optimalisatie van conversie via het digitale kanaal.

Inschrijven met korting doe je zo!

Als partner van Emerce mag Newpeople jou €100,- korting geven voor Emerce Conversion. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’

Let's talk! Contact Willemijn BomConsultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.