Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce E-Commerce Live! 26 June 2019 Amsterdam

E-commerce Live! is het meest innovatieve en toonaangevende e-commerce event van Nederland voor e-commerce professionals en beslissers. Geen traditionele beursvloer, maar een doorlopend programma van ruim 100 sessies, round tables, panels, pitches, experts en demo’s een waardevol inspiratie- en netwerkevent. Met Emerce Fulfillment & Logistics als sub-event! Een programma geheel over de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de logistiek van e-commerce.

Voor wie is #ECL19?

E-commerce Live! is voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen en logistiek van e-commerce. Wil jij retailers, webshops, direct sellers, fabrikanten, distributeurs en bureaus ontmoeten? Wil jij de hand schudden met vakgenoten van bijvoorbeeld Travix, Booking.com, Scotch & Soda, Afterpay, TUI Nederland, Friesland Campina, Omoda, Rabobank, Sony en VodafoneZiggo?

Het programma

De sessies maken van E-commerce Live! ieder jaar een populair evenement om nieuwe inzichten en zakelijke connecties op te doen. Mooie merken die het podium pakken zijn o.a. La Dress, bol.com, The Next Closet en Zalando, en vidaXL. Zij bespreken hoe je als merk succesvol wordt in personalisatie, loyaliteitsprogramma’s, e-commerce strategie en hoe je internationale ambities waarmaakt.

Naast de scherpe sessies in de congreszalen voer je discussies aan round tables. Hier ga je in kleine groepen de diepte in op onderwerpen zoals voice, productpresentatie, B2B commerce, data en analytics. Buiten het programma is er de mogelijkheid om de nieuwste software demo’s te bekijken met like-minded professionals en beslissers te linken.

Newpeople is tijdens e-Commerce Live! aanwezig met eigen roundtable sessies en natuurlijk om te linken, kletsen of een lekkere kop koffie te drinken. Ook geven wij gratis tickets weg aan geselecteerde connecties. Kom jij ook?

De Newpeople round tables tijdens Emerce E-Commerce Live!

10:40-11:05 uur – MarketPlaces – “Succesvol verkopen via Amazon, bol.com en andere marketplaces in 3 simpele stappen!”

11:20-11:45 uur – Growth Hacking Case – “Hoe zet je in 2 weken een Growth Hacking Lab op in een omni-channel omgeving?”

12:15-12:40 uur – “Hoe ziet de new retail eruit in 2026? ( en wat betekent dat voor je omnichannel propositie?)”

13:00-13:25 uur – “Growth vs profitability, gaan we allemaal weer verzend en retourkosten rekenen?”

13:40-13:05 uur – Personalisatie: “Het moment wanneer personalisatie een negatieve invloed heeft op de Customer Journey”

14:20-14:45 uur – Amazon vs niet westerse marketplaces(Alibaba): “Het verschil in impact op de kleinere ondernemers”

14:55-15:20 uur – MarketPlaces – “Succesvol verkopen via Amazon, bol.com en andere marketplaces in 3 simpele stappen!”

15:30-15:55 uur – “Wat moet ik doen om zonder bureaus te kunnen werken?”

Let's talk! Contact Lodi van der MarkTeam Lead e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.