Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Transformers Awards (invite only) 14 November 2019 Amsterdam

Digital Transformers Awards bestaat 5 jaar, reden voor een feestje! Dit eerste lustrum vieren we groots op donderdag 14 november 2019 in The Warehouse in Amsterdam.

De Digital Transformers Awards brengt mensen op C-level niveau bij elkaar die verantwoordelijk zijn voor digitale transformatie. Met de uitreiking van de awards zetten we de échte koplopers in de schijnwerpers. Vorig jaar kwamen zo’n 150 changemakers in digitale transformatie uit de belangrijkste sectoren samen en zagen Hans Böhm​ namens Beerwulf de award in ontvangst nemen.

Wie wordt dit jaar zijn opvolger?

Sprekers
Net als voorgaande jaren kunnen we ook nu weer met trots twee captains of industry als keynote sprekers aankondigen:

Arjan Dijk is Senior Vice President en Chief Marketing Officer bij Booking.com en houdt toezicht op de wereldwijde marketinginspanningen. Voordat hij bij Booking.com aantrad, was Arjan Vice President Global Marketing van Google.

Quintin Schevernels is sinds zomer 2018 CEO van online platform Funda. Hij was lid van de directie van Telegraaf Media Groep, COO/CCO bij VNU Media en CEO van Layar. Na de verkoop van Layar in 2014 was hij vooral actief als investeerder in start-ups.

Op het podium is er die avond natuurlijk ook ruimte voor de genomineerden en hun cases onder leiding van onze vaste moderator Jim Stolze (Tech Entrepreneur en oprichter TEDxAmsterdam).

Nomineer de nieuwe Digital Transformer hier!

Let's talk! Contact Niekie JansenDirector Executive Search

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.