Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Emerce Digital Food 2019 26 March 2019 Amsterdam

Digital Food for Thought

Laat je updaten tijdens Digital Food Conference op dinsdag 26 maart over digitale en technologische innovaties in de food industrie. Wat zijn de laatste industry trends en hoe gaat de food industrie mee in de snelle e-commerce ontwikkelingen? Hoe ziet de toekomst van logistics & fulfillment eruit? Hoe richt jouw organisatie haar warehousing optimaal in? Digital Food 2019 brengt je op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen. Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? En hoe ziet de Food Industry er over 3 tot 5 jaar uit?

Experts vertellen en geven je handvatten mee om direct toe te passen in je eigen strategie. Krijg bruikbare insights over de digitalisering van de winkelketen, de verschuiving van het kopen van voedsel tot het kopen van een leefstijl, Subscription Models, de geheimen van een succesvolle multichannel strategie, het optimaal gebruik maken van data, en de (komende) rol van Machine Learning en Voice Technology.

Digital Food 2019 is een nieuw event van Emerce in samenwerking met Foodlog.

Voor wie is #digitalfood19?

Digital Food 2019 is bedoeld voor iedereen met passie voor digital food of food tech, die graag op de hoogte wil zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van digital in de food industrie.

Join Digital Food en laat je updaten over digitale en technologische innovaties in de food industry!

Schrijf je nu in voor Digital Food

Als partner van Emerce kan Newpeople jou een korting aanbieden van €100,-. Klik hier en kies voor het ‘Regular ticket (€100 korting)’! Wij zien je graag bij Emerce Digital Food.

Let's talk! Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.