• +31 (0)20 570 20 30

Director Interim Solutions

Newpeople is al 15 jaar thought leader op het gebied van digitaal leiderschap. Met onze diensten executive search, interim solutions en designing digital teams werken we voor organisaties die van ‘oud naar nieuw’ veranderen en zich in verschillende fases van digitale transformatie bevinden en voor de ‘pure players’ die digitaal begonnen zijn en waar groei centraal staat (start-ups, scale-ups en grown ups). 

Binnen het digitale domein werken we zowel aan commerciële als aan technische eindverantwoordelijke, senior en executive posities. Tevens vervullen we digitale toezichthoudende functies.

We are here to drive change by humanizing digital transformation and growth for leaders in Europe.

We inspireren onze opdrachtgevers om anders te kijken en samen aan een duurzame toekomst te bouwen. Dit doen wij door de verschillende fases van digitale volwassenheid te definiëren en deze te koppelen aan het juiste type leiderschap en bijbehorende team.

We zijn trotse oprichter van o.a. de Digital Transformers Awards, Online Tuesday en de Newpeople Study Tour naar o.a. Silicon Valley, China en Israël. Op deze manier brengen we kennis samen om altijd op de hoogte te zijn van de trends en ontwikkelingen in de markt.

 

Over de functie Director Interim Solutions

Als Director Interim Solutions is het jouw intrinsieke motivatie om organisaties verder te helpen in hun digitale transformatie en/of digitale groei. Daarnaast volg je de trends en ontwikkelingen binnen het digitale landschap nauwkeurig: aan jou de taak om jouw netwerk verder uit te bouwen en kansen in de markt te creëren en te verzilveren. Dit doe je zowel individueel als gezamenlijk met het team door als sparringpartner bij onze opdrachtgevers te fungeren en hen op gedegen wijze te adviseren bij hun digitale strategie en de invulling van hun interim opdrachten. 

Als Director Interim Solutions ben je concreet verantwoordelijk voor:

 • Het op een kwalitatieve manier opzetten, uitbouwen en proactief onderhouden van een (sterk) netwerk van (geplaatste) interimmers en opdrachtgevers (veelal D- en C-level);
 • Het vroegtijdig signaleren, acquireren en kwalificeren van nieuwe (vaak innovatieve) projecten en interim opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers;
 • Het begeleiden van het gehele interim proces aan zowel de interimmer- als opdrachtgeverszijde;
 • Het organiseren en faciliteren van inhoudelijke events, kennishubs en rondetafelsessies in combinatie met het marketing team;
 • Het op- en uitbouwen van een eigen portefeuille.

 

Voorwaarden voor deze functie

 • Met een WO opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring heb je jezelf door de jaren heen ontwikkeld tot een gedegen en inhoudelijke gesprekspartner op het terrein van digitale transformatie, innovatie en groei voor directies en interimmers;
 • De ambitie om de beste te willen zijn in het vak, resulterend in kwalitatieve en langdurige relaties met opdrachtgevers en interimmers;
 • Je bent ondernemend en hebt een onuitputtelijke hoeveelheid passie en energie voor digitaal;
 • Collegiaal, integer, leergierig, nieuwsgierig, oprechte interesse in mensen met een commerciële inslag en je beschikt over een flinke dosis humor.

 

Join our team

Newpeople heeft een open book cultuur waarin transparantie en samenwerking centraal staan. We werken met opdrachtgevers altijd samen vanuit onze kernwaarden:

 • Dedicated “We go all the way and beyond”
 • Genuine “We are like best mates: open, honest and direct and we vouch for each other”
 • Offbeat “Off the beaten track, authentic and always challenge the status quo”
 • Happy “We create fun, a little weirdness and make others part of it”

Als Director Interim Solutions word je onderdeel van een groeiend en dynamisch team dat in ontwikkeling is. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je functie, klanten, kandidaten en teamdoelstellingen verder vorm te geven. Samen zorgen we ervoor dat we de groei voortzetten en voorop blijven lopen in de markt. 

Is jouw interesse gewekt en wil je graag samen met ons onderzoeken of jij ons team komt versterken neem dan contact op met Michiel Hendriksen. Dit kan door te mailen naar michiel.hendriksen@newpeople.nl of te bellen naar +31 6 45 41 21 25.

x

Read more

I give Newpeople permission to use tracking cookies: Yes No
Cookies accepted