Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Transformers Award Summer Edition

feature

De bindende factoren op de allereerste Digital Transformers Award Summer Edition? Digitalisatie, ethiek en lef!

Er is continu verandering gaande, ook in de digitale wereld. Het zijn snelle veranderingen die lastig zijn bij te houden, maar we moeten niet vergeten dat wij als mens de digitale verandering vooruit duwen. Dit betekent dan ook dat wij bepalen hoe we ermee omgaan. Dit is precies wat wij in de Digital Transformer Community doen: sparren en inspireren met betrekking tot digitale transformatie. Digitale transformatie is namelijk broodnodig, lastig en bovenal interessant.Dat de Digital Transformer Community een uitgelezen kans is om kennis op te doen en te netwerken bleek ook uit weer uit de grote opkomst tijdens ons allereerste Digital Transformer Summer Edition op 6 juni 2019 bij Hotel Droog. Tijdens de Digital Transformer Summer Edition kwamen 50 CEO’s en managing directors van vooraanstaande bedrijven zoals Ahold, Body&Fit en bol.com bij elkaar. Voorafgaand en tijdens het diner werden een aantal essentiële vragen besproken en beantwoord door drie enthousiaste sprekers. Denk aan: Waar gaan we heen met de digitale transformatie? Wat willen we bereiken? Welk effect heeft het op onze maatschappij?

Verder lezen? Klik hier voor het hele artikel.

Nominatie

Herken jij jezelf of iemand anders in deze verhalen? Wie is volgens jou dé digitale veranderaar die fundamentele impact heeft gerealiseerd? Nomineer jezelf of iemand anders via deze link en sluit aan bij de uitreiking op donderdag 14 november 2019!

De Digital Transformers Award is in 2015 opgericht door Mirabeau, A Cognizant Digital Business, Newpeople en Lubbers De Jong. Tot de mede-initiatiefnemers behoort Cognizant. Tot het intrigerende Digital Transformers gezelschap behoren vooraanstaande bedrijven zoals Ahold, Vandebron, Greetz, KPN, Body&Fit, Essent en Rituals.

Let's talk! Contact Niekie Jansen

Director Executive Search
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.