Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digitaal Leiderschap, de podcast (DEMO)

feature

Er wordt veel geschreven over nieuw leiderschap, zeker in deze tijd. Niet alleen Wopke, Mark en onze Koning worden hierom geprezen, maar ook de restauranthouder op de hoek, de ic-verpleegkundige, de sportleraar die online lessen verzorgt, de ouder als thuisonderwijzer en de CEO die sterk tegen thuiswerken was, vertonen dit leiderschap.

Wij komen veel organisaties tegen met een sterke heritage die jaren bezig zijn om veranderingen te bewerkstelligen. Oude conventies, angst voor posities, grote ego’s staan de digitale transformatie vaak in de weg.

In onze ogen zijn digitale leiders wendbaar, verbindend, ‘outside in denkend’, hebben een sterke ‘growth mindset’ en dito aanpassingsvermogen. Mooie woorden, maar wat betekenen die nu echt?

Newpeople Executive Search is in mei gestart met de productie van een reeks van podcasts met als thema ‘Digitaal Leiderschap’. In een reis langs digitale leiders gaan we op zoek naar de échte betekenis van de bovengenoemde eigenschappen van digitaal leiderschap. 

De eerste podcast is begin deze maand als demo opgenomen met de founder van Newpeople, Ben Holewijn en het is niet de intentie geweest om dit uit te brengen. Echter in de tijd waarin we nu zijn beland hebben we besloten om deze demo podcast als voorproefje toch met jullie te delen. 

Veel plezier!

Let's talk! Contact Hanneke Rinkes

Managing Director Executive Search
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.