Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Genomineerden Digital Transformers Awards ’18 bekend

feature

De vijf genomineerde van de Digital Transformers Awards ’18 zijn bekend. Op vrijdag 5 oktober strijden deze kandidaten voor drie finale plekken en de award tijdens een vakjury dag.

Belangrijke stakeholders uit het bedrijfsleven, de politiek en wetenschap nemen zitting in de jury van de Digital Transformers Awards en hebben vandaag vijf genomineerden gekozen. De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten.

Genomineerden

In 2017 ging Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland met de prijs aan de haal. Zijn opvolger wordt op donderdag 11 oktober tijdens de Awards-avond bekend gemaakt uit de shortlist van vijf genomineerden:

  • Hans Böhm, managing director van Beerwulf
  • Kuldip Singh, Digital Director Retail innogy international, Essent [Innogy] 
  • Jan de Groot, Head of Development, DHL 
  • Leo Nolen, Directeur Vers & Fijn 
  • Bert Reitsma, Programma Manager Digitale Transformatie Centraal Justitieel Incasso Bureau

Onafhankelijke vakjury

De kritische vakjury zal dit jaar bestaan uit de winnaar van afgelopen jaar Gerhard van der Bijl, CDO en CIO bij Royal FloraHolland, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS, Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, Marc Salomon, o.a. Dean of the Amsterdam Business School (ABS), Professor in Decision Sciences bij de UvA. Zij kiezen Nederlands grootste digitale veranderaar 2018. 

Van vijf genomineerden, naar drie kandidaten, naar één winnaar

De vakjury ontmoet de vijf genomineerden op de jurydag op 5 oktober en zal hieruit de drie finalisten kiezen en in The Loft van de A’DAM Toren de winnaar van de Digital Transformers Awards 2018 bekendmaken.

Let's talk! Contact Ben Holewijn

Founder
I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.